عنوان خبر :  به مناسبت چهل‌و‌چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی؛ مسابقه نقاشی ۴۴متری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

به مناسبت ایام‌الله دهه فجر و فرارسیدن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، مسابقه نقاشی۴۴ متری ویژه کودکان، امروز، سه‌شنبه، هجدهم بهمن‌ماه در مقابل سازمان مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

در این مسابقه که با هدف معرفی تاریخ پر افتخار انقلاب اسلامی به نسل جدید و ایجاد شور و نشاط در بین آنان برگزار شد، جمعی از دانش‌آموزان مدارس شهرستان گرگان و فرزندان کارکنان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان حضور داشتند.

گفتنی است: دانش‌آموزان ضمن انجام مسابقه نقاشی، به خواندن دسته جمعی سرود «سلام فرمانده» و سرود «ای ایران» پرداختند.

تاریخ ارسال خبر :   18 بهمن 1401 - 15:01    |     تعداد بازدید :   307
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- مسابقه نقاشی ۴۴ متری- چهل‌وچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی