عنوان خبر :  بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پروژه‌های عمرانی، امکانات و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از پروژه‌های عمرانی، امکانات و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه بازدید کرد.

دکتر زلفی‌گل در بازدید از پایلوت پلنت صنایع غذایی دانشگاه گفت: دانشگاه باید به عنوان واحد تحقیق و توسعه صنایع مختلف عمل کرده و در جهت رفع چالش‌ها و مشکلات آنها اقدام کنند.

وی افزود: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با داشتن ظرفیت علمی بالایی که دارد توانسته است نیرو‌های انسانی توانمند و متخصص زیادی را به جامعه تقدیم کند.

وزیر علوم در بازدید از پروژه در حال ساخت آزمایشگاه تحقیقات هسته‌ای دانشگاه گفت: تلاش خواهیم کرد با تخصیص اعتبارات لازم در جهت تکمیل این پروژه و پایلوت پلنت صنایع غذایی اقدام کنیم.

تاریخ ارسال خبر :   23 اسفند 1401 - 00:00    |     تعداد بازدید :   372
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- وزیر علوم- بازدید از پروژه‌های عمرانی- فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی