عنوان خبر :   تولید محصول دانش‌بنیان کامبوچا درپایلوت پلنت دانشگاه کارولینای شمالی توسط شرکت بیگ‌بوچا مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان


شرکت بیگ‌بوچا مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان موفق به تولید  و عرضه محصولی دانش‌بنیان با نام کامبوچا شد.

مهندس سیما طاهری، دانشجوی مقطع دکتری رشته میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در فرصت مطالعاتی موفق شد محصول کامبوچا را تحت نام Persian Style Kombucha (SIMBUCHA) با همکاری پروفسور جان شپارد، متخصص فرایندهای زیستی و سباستین وولفروم، متخصص نوشیدنی‌های تخمیری در پایلوت پلنت دانشکده علوم غذا، فرآیندهای زیستی و تغذیه‌ای را به مرحله تولید برساند.

مهندس طاهری تحت نظر و راهنمایی دکتر مرتضی خمیری، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، طی دو سال تحقیقات علمی اختصاصی روی باکتری‌ها و مخمرهای پروبیوتیک کامبوچا، به فرمولاسیون بهینه‌ای دست یافت که علاوه بر حفظ خواص پروبیوتیکی برای مصرف کننده جذاب و دلپذیر است.

گفتنی است: محصول بیگ‌بوچا به عنوان نوعی نوشیدنی تخمیری گازدار که علاوه بر دارا بودن میلیاردها باکتری و مخمر پروبیوتیک به تنظیم تعادل میکروبی روده بزرگ و بهبود بیماری‌های گوارشی، سنگ کلیه کبد چرب و ... کمک می‌کند پیشتر توسط مهندس طاهری در مرکز رشد واحدهای فناور تولید و عرضه شده بود.

شرکت بیگ‌بوچا از سال ۱۳۹۹ در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان مستقر بوده و رسالت خود را بر گسترش علمی محصولات تخمیری و پروبیوتیک دانش بنیان قرار داده است.

 تاریخ ارسال خبر :   20 خرداد 1403 - 06:36    |     تعداد بازدید :   356
 ارسال کننده :   روابط عمومی    |      کد خبر :   17632
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- صنایع غذایی- پایلوت پلنت- دانش بنیان
نظر شما

حاصل عبارت  22 + 6 :