عنوان خبر :  در آیین تجلیل از سردبیران و مدیران مسئول نشریات علمی در پایگاه‌های معتبر بین المللی؛ از سردبیر نشریه (IJPP) International Journal of Plant Production دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تجلیل شد

آیین تجلیل از سردبیران و مدیران مسئول نشریات علمی در پایگاه‌های معتبر بین‌المللی، با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

در این مراسم از ۵۷ نشریه و مجله علمی نمایه شده در پایگاه‌های معتبر بین المللی تقدیر به عمل آمد که در این میان نشریه (IJPP) International Journal of Plant Production دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به سردبیری دکتر فرشید قادری‌فر مورد تقدیر قرار گرفت.

لازم به ذکر است که نشریه IJPP در سالجاری با ضریب تاثیر معادل 2/1 و با افزایش قابل توجهی نسبت به سال‌های گذشته، در رتبه دوم نشریات Q2 قرار گرفته است.

تاریخ ارسال خبر :   19 تیر 1403 - 10:05    |     تعداد بازدید :   143
 ارسال کننده :   معاونت پژوهشی    |      کد خبر :   17691