عنوان خبر :  حضور دو دانشجوی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در بزرگترین رویداد ورزشی دانشجویان سراسر کشور

شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویی کشور با حضور بیش از ۵ هزار دانشجو از پانزدهم مرداد ماه در اصفهان آغاز شده است و دو دانشجو از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در این المپیاد ورزشی حضور داشته و به رقابت با رقیبان می‌پردازند.

در این مسابقات محمدطاها محمدی در وزن مثبت ۸۷ کیلوگرم در مسابقات تکواندو شرکت کرد و پس رقابت با حریفان در جایگاه ششم قرار گرفت.

همچنین فاطمه سلمانیان در رشته انفرادی  بدمینتون با رقیبان خود به رقابت خواهد پرداخت.

گفتنی است: در این دوره از مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان کشور که بخش پسران آن در دانشگاه اصفهان و بخش دختران در دانشگاه صنعتی اصفهان بصورت همزمان در حال برگزاری است، دانشجویان بیش از ۱۵۰ دانشگاه کشور در ۲۸ رشته ورزشی بصورت تیمی و انفرادی با یکدیگر رقابت می‌کنند و این مسابقات ۲۵ مرداد به کار خود پایان خواهد داد.

تاریخ ارسال خبر :   20 مرداد 1403 - 11:20    |     تعداد بازدید :   119
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان- رویداد ورزشی