عنوان خبر :  پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پی درگذشت عضو هیأت علمی پیشکسوت دانشگاه

دکتر شتایی، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پیامی، درگذشت استاد فقید و فرزانه، شادروان دکتر عباس پاشایی اول، از اعضای هیأت علمی پیشکسوت گروه مهندسی علوم خاک دانشگاه را تسلیت گفت.

در این پیام آمده است:

إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

فقدان انسان‌های فداکاری که همواره عمر و زندگی خویش را وقف علم‌آموزی و کسب دانش و پس از آن تعلیم و آموزش همنوعان خود نموده‌اند بسیار تأسف‌آور و متأثر کننده است.

انسان‌هایی که آثار علمی حاصل از تحقیقات و پژوهش‌های بجا مانده از آنان گویای تلاش‌های فراوان‌شان بوده و توانسته‌اند با نقش‌آفرینی علمی خویش، کشور را در مسیر پیشرفت و توسعه قرار دهند.

فقدان دکتر پاشایی اول به عنوان یکی از چهره‌های علمی کشور، مایه ناراحتی و تأثر عمیق اینجانب شد اما خاطراتش هیچ‌گاه از یاد همکاران و دانشجویان نخواهد رفت و همه‌ ما قدردان زحمات و تلاش‌های خالصانه او خواهیم بود.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم پاشایی و همچنین جامعه دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، از خداوند رحمان برای آن استاد فقید و فرهیخته، مغفرت و علو درجات و برای بازماندگان آن مرحوم صبر جزیل را خواستارم.

تاریخ ارسال خبر :   23 مرداد 1403 - 08:22    |     تعداد بازدید :   126
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- پیام تسلیت- استاد فقید