نشست مشترک دکتر خزاعیان، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و دکتر علیرضا عباسی، عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، پنجشنبه، بیستوهفتم فروردین ماه در سالن اندیشه دانشگاه برگزار شد.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در این نشست با تاکید بر لزوم استفاده از همه ظرفیتهای موجود در کشور گفت: قانونگذاری در حوزه کشاورزی نیازمند حضور افراد متخصص در کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست بوده اما اکنون این خلأ در کمیسیون احساس میشود و نیازمند مشارکت دانشگاههای تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی در قانونگذاری و اصلاح قوانین موجود هستیم.
دکتر علیرضا عباسی افزود: با توجه به تخصصی بودن دانشگاههای کشاورزی و منابع طبیعی میباید ارتباط مستقیمی بین کمیسیون کشاورزی و دانشگاهها وجود داشته باشد و این مطالبه ما به عنوان عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس از وزارت علوم در خصوص تسهیل این امر میباشد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاهها عامل تحقق ارتقا بهرهوری در کشور به عنوان یک اصل مورد تاکید در برنامه هفتم توسعه هستند عنوان داشت: حفاظت از خاک و اراضی در کشور به عنوان یک اصل مهم تلقی میشود و نیاز است تا در این راستا آیین نامههای اجرایی موردنیاز و به روزی تدوین گردد.
وی در پایان بر ایجاد پل ارتباطی بین کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با هدف مشارکت و همفکری در امر قانونگذاری و اصلاح قوانین با توجه به ظرفیت بالای علمی این دانشگاه تأکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در این نشست ضمن ارائه روند شکلگیری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، غالب رشتههای تخصصی مربوط به حوزه کشاورزی و منابع طبیعی دائر بوده و ۲۷ گروه آموزشی مشغول به فعالیت هستند.
دکتر خزاعیان با بیان اینکه بر اساس رتبهبندیهای معتبر دنیا و کشور، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در جایگاه نخست در بین دانشگاههای کشاورزی و منابع طبیعی قرار دارد گفت: این دانشگاه در رتبهبندیهای معتبر بین المللی همچون رتبهبندی شانگهای در بین دانشگاههای جهان دارای رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ و در نظام رتبهبندی بینالمللی تایمز در جایگاه ۶۰۰ تا ۸۰۰ قرار دارد.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دارای حدود ۲۰۰ عضو هیأت علمی است که حدود ۲۵ درصد از این جمعیت را اساتیدی با درجه استاد تمامی شامل میشوند.
رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با توجه به تخصصی بودن آن با محدودیتهای جدی زمین کشاورزی و همچنین بودجه سالیانه روبرو است تصریح کرد: در این زمینه نیازمند حمایتهای جدی مجلس شورای اسلامی در خصوص ارتقای بودجه دانشگاه هستیم تا بتوانیم نقش آفرینی بیشتری در زمینههای مختلف از جمله تربیت نیروی انسانی، اشتغال جوانان، کمک به جوانی جمعیت، امید آفرینی و ارتقا بهرهوری در جامعه و همچنین تأثیرگذاری در روابط با کشورهای حاشیه دریای خزر داشته باشیم.
گفتنی است: دکتر عباسی در حاشیه این نشست از برخی امکانات و زیرساختهای دانشگاه همچون آزمایشگاه مرکزی، پایلوت پلنت صنایع غذایی، بانک ژن گندم دانشگاه، گلخانه صنعتی،تولیدی و تحقیقاتی شهید رئیسی، استخر چند منظوره پرورش آبزیان و ... بازدید کرد.