عنوان خبر :  رئیس دفتر نشریات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان خبر داد؛ نمایه شدن نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پایگاه بین‌المللی DOAJ


رئیس دفتر نشریات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از نمایه شدن نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی در پایگاه بین‌المللی DOAJ خبر داد.

 دکتر سید حسین حسینی‌فر در این خصوص گفت: نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی به عنوان یکی از نشریات معتبر علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان است که با هدف گسترش مرزهای دانش، ارتقاء سطح علمی پژوهشگران، اساتید، دانشجویان و فعالان عرصه صنعت غذا اقدام به انتشار مقالاتی در حوزه میکروبیولوژی مواد غذایی، فناوری، تولید و نوآوری‌های محصولات غذایی، غذاهای فراسودمند، فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی، ضایعات و پسماند مواد غذایی، سم‌شناسی مواد غذایی و آلاینده‌ها‌، ایمنی و کیفیت مواد غذایی، نانو و بیوتکنولوژی مواد غذایی، بسته‌بندی و ماندگاری مواد غذایی و مهندسی صنایع غذایی می‌نماید. 

 وی افزود: این نشریه بر اساس توافقنامه با انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران مجوز نشر دریافت کرد و از سال ۱۳۸۸ در حال چاپ می‌باشد و توانست در سال ۱۴۰۴ موفق به کسب نمایه بین‌المللی DOAJ گردد.

 دکتر سید حسین حسینی‌فر تصریح کرد: ارتقای صورت گرفته حاصل تلاش و اهتمام ارکان نشریات علمی و دفتر نشریات دانشگاه در راستای اخذ نمایه‌های معتبر بین‌المللی و ارتقا کیفیت نشریات بوده است. 

 وی در پایان از حمایت‌های ریاست محترم دانشگاه و معاونت پژوهشی، تلاش و زحمات سردبیر، مدیر داخلی، مشاور نمایه‌سازی نشریات و همچنین کارشناسان نشریات دانشگاه در جهت ارتقاء کیفیت و کسب نمایه بین‌المللی قدردانی نمود.

 تاریخ ارسال خبر :   30 شهریور 1404 - 13:09    |     تعداد بازدید :   38
 ارسال کننده :   روابط عمومی    |      کد خبر :   18511
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- نشریه علمی- پایگاه بین‌المللی DOAJ
نظر شما

حاصل عبارت  13 + 3 :