دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

 مرتبه علمی : دانشیار
 پست الکترونیک : Ziaiifar@gau.ac.ir

 رزومه فارسی :   دریافت فایل
 رزومه انگلیسی (CV) : 

 آخرین مدرک تحصیلی : دكترا

 مدارک تحصیلی : 
1 - مقطع کارشناسی (دانشگاه دانشگاه آزاد سبزوار ، رشته علوم و صنایع غذایی ، کشور ایران ، 1374-1378)
2 - مقطع کارشناسی ارشد (دانشگاه دانشگاه تهران ، رشته علوم و صنایع غذایی ، کشور ایران ، 1379-1381)
3 - مقطع دکتری (دانشگاه دانشگاه اگرو‍‌پاریس‌تک ، رشته مهندسی صنایع غذایی ، کشور فرانسه ، 1384-1388)

 آشنایی با زبان های خارجی : 

انگلیسی و فرانسوی


 علایق پژوهشی : 
1 -

انتقال حرارت
2 - انتقال جرم
3 - فرایند سرخ کردن مواد غذایی
4 - فراوری مواد غذایی با امواج الکتریکی پالسی
5 - پخت مواد غذایی با سیستم بخار دهی
6 - کنترل فرایند در صنایع غذایی
7 -




 مقالات چاپ شده در نشریات : (30 مورد)

تاثیر پخت با سامانه تابش فروسرخ - بخار فوق اشباع در کنترل کپکزدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج
Effect Of Baking By Infrared Radiation-superheated Vapor System On Control Of Mouldiness In The Wheat Bread Containing Rice-bran Sourdough
 عنوان نشریه (فارسی) : تحقيقات مهندسي صنايع غذايي
 Journal Title : تحقيقات مهندسي صنايع غذايي
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- مهدی پور رشیدی 2- علیرضا صادقی 3- امان محمد ضیائی فر 4- محمد قربانی 5- زهره مختاری
اثر سامانه ترکیبی مادونقرمز-هوای گرم بر فرآیند انجمادزدایی و ویژگی های کیفی هویج
The Impact Of A Combined Infrared-hot Air System On The Thawing Process And Quality Attributes Of Carrots
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- راشین شهسوار 2- مهدی کاشانی نژاد 3- امان محمد ضیائی فر 4- یحیی مقصودلو
اصلاح سطح نانو ذرات سیلیکا توسط کیتوزان برای تثبیت امولسیون های جمع کننده آب در روغن
Surface Modification Of Silica Nanoparticles By Chitosan For Stabilization Of Water-in-oil Pickering Emulsion
 عنوان نشریه (فارسی) : فناوری ها و کاربردهای پلیمر کربوهیدرات
 Journal Title : Carbohydrate Polymer Technologies and Applications
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- فاطمه حیدری دلفارد 2- سید مهدی جعفری 3- امان محمد ضیائی فر 4- نیکولاس آنتون
بهینه سازی سطح پاسخ آب کیوی هویج فرآوری شده با میدان الکتریکی پالسی: غیرفعال سازی آنزیم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و تغذیه ای
Response Surface Optimization Of Pulsed Electric Field Processed Kiwi–carrot Juice: Enzyme Inactivation And Evaluation Of Physicochemical And Nutritio
 عنوان نشریه (فارسی) : مجله اندازه گیری و خصوصیات غذا
 Journal Title : Journal of Food Measurement and Characterization
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- امان محمد ضیائی فر 2- عادل دزیانی 3- زهره مختاری 4- سارا آقاجان زاده 5- ادریس ارجاه
تکنیک غیر مخرب برای شناسایی تقلب و افزودنی های موجود در آب لیمو بر اساس تجزیه و تحلیل مواد آلی فرار ترکیبات (VOC)
Nondestructive Technique For Identifying Adulteration And Additives In Lemon Juice Based On Analyzing Volatile Organic Compounds (vocs)
 عنوان نشریه (فارسی) : فرایندها
 Journal Title : Carbohydrate Polymer Technologies and Applications
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- نسیم محمدیان 2- امان محمد ضیائی فر 3- اسماعیل میرزایی قلعه 4- مهدی کاشانی نژاد 5- حامد کرمی
     

 کتاب ها : (3 مورد)

پاستوریزه کردن آب میوه ها با فناوری های غیر حرارتی
Chapter 2 - Pasteurization Of Juices With Non-thermal Technologies
ناشر : Elsevier
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1400
 نویسندگان : 1- سارا آقاجان زاده 2- امان محمد ضیائی فر
فصل 9 - انتقال حرارت هدایتی در فرآوری مواد غذایی
Chapter 9 - Conductive Heat Transfer In Food Processing
ناشر : Elsevier
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1400
 نویسندگان : 1- امان محمد ضیائی فر 2- آزاده رنجبر 3- سارا آقاجان زاده
منطق فازی در صنایع غذایی
Fuzzy Logic In The Food Industry
ناشر : انتشارات دانشگاه گرگان
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1398
 نویسندگان : 1- امان محمد ضیائی فر 2- حسن صباغی
 پایان نامه های ارشد و دکتری : (12 مورد)

تاثیر فرایند حرارتی اهمیک و مادون¬قرمز بر پوست¬گیری و خواص فیزیکوشیمیایی میوه گلابی خاردار (Opuntia stricta)
Effect Of Ohmic Heating And Infrared Parameters On Peeling From Prickly Pears (opuntia Stricta)
 دانشجو : صبا ناظمی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محبوبه کشیری (راهنمای اصلی) 2- امان محمد ضیائی فر (مشاور) 3- مهران اعلمی (مشاور) 4- حبیب الله میرزائی (مشاور)
استفاده از آرد مالت ارزن و صمغ زانتان در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن
Application Of Malted Millet Flour And Xanthan In The Formulation Of Gluten Free Cake
 دانشجو : هدی ملکی تبریزی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- مهران اعلمی (راهنمای اصلی) 2- یحیی مقصودلو (مشاور) 3- امان محمد ضیائی فر (مشاور)
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا یا اولئین پالم
Investigation On Thermal Stability Of Pumpkin Seed Oil And Its Blend With Soybean Oil And Pulm Olein
 دانشجو : سعید پارسایی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محمد قربانی (راهنمای اصلی) 2- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 3- امان محمد ضیائی فر (مشاور) 4- حامد حسینی (مشاور)
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغن¬های اولئین پالم و کانولا به منظور بهینه¬سازی نسبت¬های اختلاط جهت سرخ کردن مرغ
Investigation Of Thermal Stabilities Of Sesame Oil And Its Blend With Canola Oil And Palm Olein
 دانشجو : محمد کاظم شیرازی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محمد قربانی (راهنمای اصلی) 2- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 3- امان محمد ضیائی فر (مشاور) 4- حامد حسینی (مشاور)
بهینه سازی تولید پودر خرما به روش خشک کردن پاششی و مدل سازی فرآیند با روش تاگوچی
Optimization Of Date Powder Production With Spray Drying Method And Modeling Of The Process By Taguchi
 دانشجو : صدیقه مقبلی دامنه
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- سید مهدی جعفری (راهنمای اصلی) 2- یحیی مقصودلو (مشاور) 3- حبیب الله میرزائی (داور خارجی) 4- امان محمد ضیائی فر (داور داخلی)
     


 سوابق اجرایی : 

مدیر گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی سال 1395-1391

مدیر گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی سال 1400-1398


 سوابق آموزشی : 
دانشجویان کارشناسي ارشد ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
سيده يگانه سيدي
توليد و ارزيابي ويژگي¬هاي فيزيکوشيميايي پنير گياهي مبتني بر دانه خربزه مشهدي با استفاده از سامانه گرمايش اهميک
14031
2
جواد بيات
بهينه سازي غيرفعال‌کردن آنزيم پراکسيداز در کلم بروکلي توسط نانوامولسيون اسانس ميخک با استفاده از روش سطح پاسخ
14023
3
طراوت اندروا
بررسي خواص فيزيکو شيميايي و حسي برگه سيب طعم¬دار حاصل از آبگيري اسمزي در آب زرشک کوهي و خشک کردن با مادون قرمز
14012
4
شقايق صمدي سعيدآباد
اثر گرمايش اهميک بر ويژگي¬هايشيميايي وعملکردي ايزوله پروتئين کنجد
14012
5
سارينا مهدوي
بررسي خصوصيات حرارتي و فيزيکوشيميايي پياز طي فرآيند سرخ¬ کردن با هواي داغ
14011
6
شاديه يوسفي
خشک کردن سيب با استفاده از خشک کن خورشيدي با چرخه جاذب در دو حالت تابش مستقيم –همرفتي و غير مستقيم-همرفتي.
14011
7
فاطمه محتشمي
کاربرد گرمايش اهميک و افزودن پودر پالپ آپونتيا استريکتا در بهبود ويژگي¬هاي عملکردي فيلم خوراکي ژلاتين پوست ماهي کوسه چانه سفيد (Carcharhinus dussumieri)
14011
8
محمدمهدي خدامرادي
مدل‌سازي و شبيه سازي انتقال حرارت حين سرخ کردن هواي داغ برش‌هاي ديسکي هويج
14002
9
مهدي پوررشيدي
تاثير تخمير کنترل شده برنج سياه و سبوس برنج در توليد نان خميرترشي و پخت با سامانه ترکيبي تابش مادون قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک زدگي نان توليدي
13991
10
مليحه عشقي زاده ساماني
تاثير استفاده از پودر خشک شده انگور بر کيفيت و قابليت نگهداري گوشفيل (شيريني سنتي اصفهان)
13991
1 2 3 4 5 6
دانشجویان دکتري تخصصي ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
محيا شريعت علوي
بررسي پديده‌هاي انتقال و خواص رئولوژيکي در فرايند سرخ کردن بادمجان توسط اولئوژل‌هاي‌ طبيعي
14031
2
سارا سعيدفر
تاثير بلغور مالت جو بدون پوشينه تيمارشده بر ويژگي‌هاي کيفي اسنک خرمايي و بهينه‌سازي شرايط توليد آن بااستفاده از الگوريتم‌هاي فرا ابتکاري
14022
3
محيا شريعت علوي
بررسي پديده‌هاي انتقال و خواص رئولوژيکي در فرايند سرخ کردن بادمجان توسط اولئوژل‌هاي‌ طبيعي
14021
4
سيدميثم حسيني پور
طراحي فيلم بسته بندي فعال بر پايه ي نانوالياف الکتروريسي شده زئين/پلي وينيل الکل حاوي ليمونن، اسانس آويشن و نايسين همراه با برچسب هوشمند بر پايه پلي کاپرولاکتون و پلي لاکتيک اسيد حاوي آنتوسيانين جهت بسته بندي کالباس
14021
5
آق سلطان ضيائي فر
مطالعه تجربي و تخمين ضرايب انتقال حرارت در فرآيند انجمادزدايي گوشت گاو منجمد با پرتو مادون قرمز
14021
6
هادي باقري ثالث
بررسي تاثير فرآيند ترکيبي سرخ‌کردن با هواي داغ و پرتودهي فروسرخ بر خواص فيزيکوشيميايي ناگت مرغ
14012
7
هدي قديري بايعکلايي
ساخت سيستم پاستوريزاسيون نوشيدني ‌پرتقال توسط گرمايش القايي مغناطيسي و بررسي عملکرد آن بر خواص نمونه
14011
8
فاطمه حيدري دلفارد
ريزپوشاني و بررسي سينتيک رهايش اسيدفوليک در سامانه امولسيون دوگانه پيکرينگ پايدارشده با نانوذرات کيتوزان و سيليکا
14011
9
طاهره جهاني
تهيه مدلهاي رگرسيوني جهت بررسي ويژگيهاي بافتي و عملکردي پنير موزارلاي کم چرب با استفاده از تصويربرداري فراطيفي مبتني بر روشهاي يادگيري ماشين
14002
10
نسيم محمديان
توسعه بيني الکترونيک به منظور بررسي تغييرات کيفي، تقلب و فساد آبليمو به کمک هوش مصنوعي
14001
1 2 3
پژوهشگر پسادکتری



 دروس ارائه شده : 

نیمسال 14022

1 - انتقال جرم ((ضيايي فر) چهارشنبه 13:00 - 15:00 412 **)
2 - پديده هاي انتقال در صنايع غذايي ((ضيايي فر) يکشنبه 10:00 - 12:00 413 ** (ضيايي فر) يکشنبه (هفته زوج) 13:00 - 15:00 401 **)

نیمسال 14021

3 - اصول مهندسي صنايع غذايي 2 ((ضيايي فر) يکشنبه 10:00 - 12:00 411 ** (ضيايي فر) يکشنبه (هفته فرد) 13:00 - 15:00 411 **)
4 - پديده هاي انتقال پيشرفته در مهندسي مواد غذايي ((ضيايي فر) سه شنبه 13:00 - 15:00 413 **)

نیمسال 14012

5 - انتقال جرم (چهارشنبه 13:00 - 15:00 412 **)
6 - پديده هاي انتقال در صنايع غذايي ((ضيايي فر) يکشنبه 08:00 - 10:00 412 ** (ضيايي فر) يکشنبه 13:00 - 15:00 119 **)
7 - مدل سازي و شبيه سازي در صنايع غذايي ((ضيايي فر) يکشنبه 10:00 - 12:00 412 **)

نیمسال 14011

8 - اصول مهندسي صنايع غذايي 2 ((ضيايي فر) يکشنبه 10:00 - 12:00 411 ** (ضيايي فر) يکشنبه (هفته فرد) 13:00 - 15:00 411 **)
9 - پديده هاي انتقال پيشرفته در مهندسي مواد غذايي ((ضيايي فر) سه شنبه 13:00 - 15:00 114 **)

نیمسال 14002

10 - پديده هاي انتقال در صنايع غذايي ((ضيايي فر) شنبه 10:00 - 12:00 413 ** (ضيايي فر) شنبه 15:00 - 17:00 413 **)

نیمسال 14001

11 - اصول مهندسي صنايع غذايي 2 ((ضيايي فر) يکشنبه 10:00 - 12:00 ** (ضيايي فر) يکشنبه (هفته فرد) 13:00 - 15:00 **)
12 - پديده هاي انتقال پيشرفته در مهندسي مواد غذايي ((ضيايي فر) شنبه 10:00 - 12:00 414/1 اتاق شورا **)


 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
موردی یافت نشد .


کتاب های تالیف شده
موردی یافت نشد .


مجلات داخلی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
تاثیر پوششهای خوراکی بر کاهش جذب روغن در غذاهای سرخ شده, فصلنامه علمی ترویجی , 1391, شماره (11), 1-17
عزیزه خرمالی و امان محمد ضیايی فر
علوم و فنون بسته بندی
١٢
far
١٣٩١
١٧-١
2
بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از الین EBYT-88-20 جو ره 129-138
حمید بخش آبادي، حبیب الله میرزایی، علیرضا قدس ولی، سید مهدي جعفري، امان محمد ضیایی فر، عماد آیدانی، مرتضی محمدی
نشریه پژوهشی و فناوری در علوم و صنايع غذايي
٢
eng
١٣٩١
١٣٨-١٢٩
3
تاثیر فرایندهای حرارتی و غیر حرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها, فصلنامه علمی ترویجی
مهدیه حسینی، امان محمد ضیایی فر، امین قوس قانی
علوم و فنون بسته بندی
١٢
eng
١٣٩١
٩١-٨٠
4
بهینه سازی اعمال نیروی گریز از مرکزجهت کاهش جذب روغن بااستفاده ازروش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک 1392, شماره (10), 1-14
مسعود هاشمی شهرکی، امان محمد ضیايی فر، مهدی کاشانی نژاد، محمد قرباني
پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران
١٠
far
١٣٩٢
١٤-١
5
ارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگیهای رشته خوشکار سرخ شده,
سید احمد شهیدی، محبت محبی، علی معتمدزادگان، امان محمد ضیائی فر، جواد ابوالفضلی اصفهانی، سید علی مرتضوی
نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
٢
eng
١٣٩٢
٨٢٩-٨١٩
6
مقايسه تغييرات كيفي روغنهاي سويا، پالماولئين و ذرت در طي فرآيند سرخ كردن
محمدرضا تورانی، علیرضاصادقی ماهونک، امان محمد ضیايی فر، محمدقربانی، فرحنازثابت
فصلنامه علوم و فناوری غذایی
3
far
1392
98-91
7
استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن
عبدالستار عوض صوفیان، مهران اعلمی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، امان محمد ضیائی فر
پژوهش و نوآوري در علوم و صنایع غذایی
3
far
1393
196-185
8
ارزیابی رنگ چیپس سیب زمینی با تکنیک پردازش تصویر
منوچهر یزدان پناه گنگچین و امان محمد ضیایی فر
پژوهشهای صنایع غذایی
24
far
1393
247-239
9
تأثير فرآيند مالت سازي بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و آئروديناميکي دو لاين جو استان گلستان
حميد بخش آبادي، حبيب االه ميرزايي، امان محمد ضيايي فر ، عليرضا قدس ولي، شيلان رشيدزاده، مهدي قره خاني
توليد و فرآوري محصولات زراعي و باغي
12
far
1393
95-87
10
بررسی رفتار ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال تهیه شده از فرآورده های جانبی صنایع گوشت
نسیم مشگین فر، علیرضا صادقی ماهونک، امان محمد ضیایی فر، محمد قربانی، مهدی کاشانی نژاد,
علوم و صنایع غذایی
46
far
1393
129-119
1 2 3 4 5


مجلات خارجی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
Review of mechanisms, conditions, and factors involved in the oil uptake phenomenon during the deep-fat frying process
Ziaiifar A.M., Achir N., Courtois F., Trezzani I. and Trystram G.
International Journal of Food Science and Technology
43
eng
2008
1410-1423
2
Investigation of effective thermal conductivity kinetics of crust/core regions of potato during deep fat frying using modified Lees method
Ziaiifar A.M., Heyd B.and Courtois F
Journal of Food Engineering
95
eng
2009
373-378
3
Porosity development and its effect on oil Uptake during frying process
Ziaiifar A.M., Courtois F., and Trystram G
Journal of Food Process Engineering
33
eng
2010
191-212
4
Friture profonde: les interactions huile-produit
Courtois F., Ziaiifar A.M., Trezzani I. and Trystram G
OCL
19
eng
2012
179-184
5
Study of antioxidant activity of sheep visceral protein hydrolysate: optimization using response surface methodology
Meshginfar M., Sadeghi A.Z., Ziaiifar A.M., Ghorbani M., Kashaninejad M
Arya Atherosclerosis
19
eng
2014
179-184
6
Optimization of pre-fry microwave drying of french fries using response surface methodology and genetic algorithms
Hashemi-Shahraki M., Ziaiifar A.M., Kashaninejad M. and Ghorbani M.
Journal of food processing and preservation
38
eng
2014
535-550
7
Optimization of physicochemical and aerodynamical characteristics of barley malt using Response Surface methodology
Bakhsabadi H., Mirzaei H.A., Ghodsvale A.R., Ziaiifar A M., Aidani E, Daraei A. and Maghsoudlou Y.
Minerva Bciotecnologica
27
eng
2015
8-21
8
Active edible coating from chitosan incorporating green tea extract as an antioxidant and antifungal on fresh walnut kernel
Sabaghi M., Maghsoudlou Y., Khomeiri M., Ziaiifar A.M.
Postharvest Biology and Technology
110
eng
2015
224-228
9
Evaluation of Nutritional and Physical Properties of Watermelon Juice during the Thermal Processing by Using Alumina Nano-fluid in a Shell and Tube Heat Exchanger
Saremnejad-Namini S.F, Jafari S.M, Ziaifar A.M, Rashidi A.M.
Nutrition and Food Sciences Research (National)
2
eng
2015
47-54
10
Preparation of Lycopene Emulsions by Whey Protein Concentrate and Maltodextrinand Optimization by Response Surface Methodology
Salimi A., Maghsoudlou Y., Jafari S. M., Sadeghi A., Kashaninejad M. & Ziaiifar A.M.
Journal of Dispersion Science and Technology
36
eng
2015
274-283
1 2 3


همایش های داخلی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
The effect of microwave pretreatment on some physico-chemical properties and bioactivity of Black cumin seeds’ oil
vBakhshabadi aHabib Mirzaei aAlireza Ghodsvali bSeyed Mehdi Jafari aAman Mohammad Ziaiifar a Farzaneh
eng
2
بررسی تاثیر پوشش‌دهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی
نجيمه تقوي، امان محمد ضيايي فر، حبيب اله ميرزايي، عليرضا صادقي ماهونك، حسن صباغي
far


همایش های خارجی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
Variation of porosity during frying and cooling of French fries and its relation with oil absorption
International Congress of Engineering and Food, ICEF10
ZIAIIFAR A.M., COURTOIS F., and TRYSTRAM G.
eng
2008
Chile
Vina Del Mar
2
Investigation of heat conductivity variation of crust and core regions of fried potato using modified Lees method
International Congress of Engineering and Food (ICEF10)
ZIAIIFAR A.M., HEYD B., and COURTOIS F
eng
2008
Chile
Vina Del Mar
3
Investigation of oil physical properties affecting oil absorption during frying process
6th Euro Fed Lipid Congress
ZIAIIFAR A.M., COURTOIS F., and TRYSTRAM G.
eng
2008
Greece
Athene
4
Process parameters affecting the quality of fried potato in crust and core regions
Conference of Food Engineering CoFE09
ZIAIIFAR A.M., HERNANDEZ A., and HEYD B.
eng
2009
USA
Columbus, OH
5
Investigation of thermal conductivity kinetics of crust / core regions of Fried potato using a modified Lees method
8th World Congress of Chemical Engineering
ZIAIIFAR A.M., HEYD B., and COURTOIS F
eng
2009
Canada
Montréal, Quebec
6
Color quality variation of French fries during frying using image processing
First international e-conference on novel food processing
SABAGHI. H.and ZIAIIFAR. A.M.
eng
2013
Iran
Mashhad
7
Theorical aspects of deep-fat frying
First international e-conference on novel food processing
ZIAIIFAR, A. and ZIAIIFAR. A.M.
eng
2013
Iran
Mashhad



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
ردیف
عنوان طرح
مجری
همکاران
سال
محل اجرا
نوع
1
بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج
سارا آقاجان زاده
محمد مهدی سید آبادی، مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیایی فر
1394
سازمان بسیج علمی، پژوهشی
ملی
2
طراحی و ساخت سیستم پخت مجهز به سیستم بخاردهی
امان محمد ضیایی فر
ثنا راستگوفرد و سارا آقاجان زاده سورکی
1394
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
داخلی(داخل دانشگاه)
3
بررسی تاثیر شرایط سرد کردن محصول سرخ شده بر میزان روغن و بافت فراورده نهایی
امان محمد ضیایی فر
حسن صباغی
1394
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
داخلی(داخل دانشگاه)


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
ردیف
عنوان
سال ثبت
1
دستگاه پوست گیر خشک میوه با استفاده از پرتودهی مادون قرمز
1395




 جوایز و بورس ها : 

ردیف
عنوان
اهدا كننده
سال دريافت
1
رتبه دوم آزمون دكتراي اعزام به خارج، بورس تحصيلي
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
1381