متولد سال 1344 شهرستان رامسر می باشم. مهرماه سال 1365 تحصیل در رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه فروسی مشهد را شروع و در سال 1369 فارغ التصیل شدم. بهمن ماه سال 1370 مقطع کارشناسی ارشد را در دانشگاه تربیت مدرس تهران شروع و در سال 1373  در این رشته با گذراندن پایان نامه خود در زمینه میکروبیولوژِی مواد غذایی فارغ التحصیل شدم. پایان نامه ام با عنوان  "بررسی ماندگاری لیستریا منوسایتوژنز در پنیر سفید ایرانی" به راهنمای آقای دکتر جلیل وندیوسفی در موسسه سرم سازی رازی انجام شد. زمستان سال 1373 از طرف وزارت عتف به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برای اشتغال به کار معرفی شدم که با اولین روز کاری سال 1374 یعنی در تاریخ 15 فروردین 1374 رسما در دانشگاه گرگان بعنوان عضو هیئت علمی فعالیت خود را آغاز کردم. همزمان با ورود به دانشگاه علوم کشاورزی جناب آقای دکتر یحیی مقصودلو که حدود چهارماه جلوتر جذب شده بودند بعنوان موسس دانشکده صنایع غذایی گرگان معرفی شده و بنده به اتفاق ایشان موفق شدیم تا بنای اولیه دانشکده و گروه را بنیان گذاری و تاسیس نمائیم. لذا جناب آقای دکتر مقصودلو بعنوان اولین رئیس دانشکده صنایع غذایی و بنده  بعنوان اولین مدیر گروه علوم و صنایع غذایی موفق شدیم تا در مهر ماه سال 1375 اولین گروه دانشجویان این رشته را پذیرش نمائیم. از مقطع دکتری خود را در همین رشته علوم و صنایع غذایی با گرایش میکروبیولوژِی مواد غذایی از دانشگاه فردوسی مشهد در سال 1383 فارغ التحصیل شدم. در این دوره حدود یک سال از فرصت مطالعاتی مقطع دکتری استفاده نموده و این دوره را در  انستیتوی ملی تحقیقات علمی کانادا در مونترال گذراندم. رساله دکتری اینجانب در همان سال موفق به اخذ درجه رساله برتر مقطع دکتری کشور در زیر گروه کشاورزی و دامپزشکی گردید. مهمترین بخش تحقیقات علمی اینجانب به لاکتیک اسید باکتری ها ( LAB )،  پروبیوتیک ها و دیگر زمینه های مرتبط می باشد. دروس میکروبیوژی مواد غذایی و صنایع شیر و فراورده ها در مقطع کارشناسی و  دروسی مانند میکروبیولوژی صنعتی، فیزیولوژی میکروارگانیسم ها در مقطع کارشناسی ارشد و نیز اثر تنش بر میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی در مقطع دکتری را تدریس می کنم



 دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی

 مرتبه علمی : استاد
 پست الکترونیک : khomeiri@gau.ac.ir

 رزومه فارسی :   دریافت فایل
 رزومه انگلیسی (CV) : 

 آخرین مدرک تحصیلی : دكترا

 مدارک تحصیلی : 
1 - مقطع کارشناسی (دانشگاه فردوسی مشهد ، رشته علوم و صنایع غذایی ، کشور مهر 1365 ، مهر 1369)
2 - مقطع کارشناسی ارشد (دانشگاه تربیت مدرس - تهران ، رشته علوم و صنایع غذایی ، کشور بهمن 1370 ، مهر 1373)
3 - مقطع دکتری (دانشگاه فردوسی مشهد ، رشته علوم و صنایع غذایی- میکروبیولوژی و بهداشت مواد غذا ، کشور 1377 ، 1383)

 آشنایی با زبان های خارجی : 

انگلیسی


 علایق پژوهشی : 
1 -

جداسازی، شناسایی (بیوشیمیایی و مولکولی) LAB از غذاهای سنتی
2 - غذاهای فراسودمند؛ محصولات پروبایوتیک و پری بیوتیک لبنی (ماست، بستنی..
3 - فراورده
¬های حاصل از شیر شتر (چال و آیران)
4 - استارترها و فرمولاسیونها در صنایع لبنی

5 - Quorum Sensing  و روشهای خاموش کردن آن در پاتوژن ها به وسیله میکروارگانیسم های مفید غذایی




 مقالات چاپ شده در نشریات : (57 مورد)

گسترش برچسب های هالوکرومیک الکتروریسی برای ارزیابی ماندگاری غیر تهاجمی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus Mykiss): استفاده از عصاره آنتوسیانین زرشک در بسته بندی هوشمند مبتنی بر پروتئین
Development Of Halochromic Electrospun Labels For Non-invasive Shelf Life Assessment Of Rainbow Trout (oncorhynchus Mykiss): Incorporation Of Barberry Anthocyanin Extract In Protein-based Smart Packaging
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم و صنایع غذایی بین الملل
 Journal Title : FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- فائزه علی اکبری 2- محبوبه کشیری 3- بهروز قرانی 4- مرتضی خمیری 5- سید مهدی جعفری
ارزیابی ویژگیهاي پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس برویس به عنوان باکتري اسید لاکتیک غالب جدا شده از آمارانت تخمیر شده
Evaluation Of Probiotic Properties Of Lactobacillus Brevis As The Predominant Lab Isolated From Fermented Amaranth
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : Iranian Journal of Food Science and Technology
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- پروین شایسته کیا 2- علیرضا صادقی 3- مهدی کاشانی نژاد 4- مرتضی خمیری 5- مریم زارعلی
ویژگیهای پروبیوتیکی، ارزیابی ایمنی و توانایی تولید آروما برخی لاکتیک اسید باکتریهای جداشده از پنیر سنتی ایرانی
Probiotic Properties, Safety Assessment, And Aroma-generating Attributes Of Some Lactic Acid Bacteria Isolated From Iranian Traditional Cheese
 عنوان نشریه (فارسی) : تخمیر
 Journal Title : Fermentation-Basel
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- زهرا زارعی 2- علی مویدی 3- فرهاد گراوند 4- کوروش تبارحیدر 5- مرتضی خمیری 6- یحیی مقصودلو
بکارگیری باکتری های پروبیوتیک در فیلم های خوراکی: بررسی فعالیت ضد باکتریایی و بقا در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش
Embedding Probiotic Bacteria Into The Edible Films: Antibacterial Activity And Survival In Simulated Gastrointestinal Condition
 عنوان نشریه (فارسی) : مجله ارزیابی و بررسی ویژگیهای مواد غذایی
 Journal Title : Journal of Food Measurement and Characterization
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- دینا شهرامپور 2- مرتضی خمیری 3- محبوبه کشیری 4- سید محمد علی رضوی
ﺑﺮرﺳی اﯾﻤﻨی و وﯾژگیﻫﺎي پﺮوﺑﯿﻮﺗﯿکی ﺑﺎکﺘﺮيﻫﺎي ﻻکﺘﯿک اﺳﯿﺪ ﺟﺪا ﺷﺪه از ﺷﯿﺮ ﺧﺎم و ارزﯾﺎﺑی ﺗﻮاﻧﺎﯾی آنﻫﺎ در ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺮکﯿﺒﺎت ﻣﻌﻄ
Investigation Of Safety, Probiotic Properties And Ability Of Aromatic Compounds Production Of Proteolytic Lactic Acid Bacteria Isolated From Raw Milk
 عنوان نشریه (فارسی) : فرآوری و نگهداری مواد غذایی
 Journal Title : فرآوری و نگهداری مواد غذایی
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- زهرا زارعی 2- علی مویدی 3- مرتضی خمیری 4- یحیی مقصودلو 5- فرهاد گراوند 6- کورش تبار حیدر
     

 مقالات ارائه شده در همایش ها : (3 مورد)

ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم دولایه زئین فعال حاوی تیمول پوشش‌دهی شده بر سلولز باکتریایی
Evaluation Of Antimicrobial Properties Of Bilayer Active Zein Film Containing Thymol Coated On Bacterial Cellulose
عنوان همایش(فارسی) : 13th Iranian Horticultural Science Congress, Gorgan, Iran
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- الهام زارع 2- محبوبه کشیری 3- مرتضی خمیری 4- یحیی مقصودلو 5- حبیب الله میرزائی 6- کریمان آرسزیم اوچار
تاثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر ویژگی های بافتی و رئولوژیکی پخشینه بر پایه چربی شیر حاوی پودر سمنو
Effect Of Xanthan Gum And Chia Seed Flour On Textural And Rheological Properties Of Milk Fat-based Dispersion Contains Semno Powder
عنوان همایش(فارسی) : Fourth international confrernce on multidisplinarystudied in food industry and nutrition science of Iran
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1400
 نویسندگان : 1- سعیده نوریان 2- محبوبه کشیری 3- یحیی مقصودلو 4- مرتضی خمیری 5- هدی شهیری طبرستانی
تاثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر ویژگیهای حسی، فیزیکی و میکروبی پخشینه های بر پایه چربی شیر حاوی پودر سمنو
The Effect Of Xanthan Gum And Chia Seed Flour On Sensory, Physical And Microbial Properties Of Milk Fat-based Spreads Containing Semno Powder
عنوان همایش(فارسی) : Fourth international confrernce on multidisplinarystudied in food industry and nutrition science of Iran
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1400
 نویسندگان : 1- سعیده نوریان 2- محبوبه کشیری 3- یحیی مقصودلو 4- مرتضی خمیری 5- هدی شهیری طبرستانی
 کتاب ها : (2 مورد)

پروبیوتیک های باکتریایی غیر LAB: پروبیوتیک نسل بعدی، گونه های باسیلوس ، کلستریدیوم بوتیریکوم
Non-lab Bacterial Probiotics Next-generation Probiotic, Bacillus Spp., Clostridium Butyricum
ناشر : Springer International Publishing
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- مرتضی خمیری 2- سیما طاهری 3- احمد نصرالله زاده
میکروبیولوژی فراوردههای لبنی با رویکرد عملی
Dairy Microbiology: A Practical Approach
ناشر : انتشارات دانشگاه گرگان
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- مرتضی خمیری 2- علی مویدی 3- سیما طاهری
 پایان نامه های ارشد و دکتری : (11 مورد)

تأثیر افزودن پودر آب ماست حاصل از خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی خمیر و کیفیت نان حجیم
Effects Of The Addition Of Spray Dried Acid Whey On Physico-chemical Properties Of Dough And Quality Of Loaf Bread
 دانشجو : مجید شیرمحمدی
 مقطع : دکتری
1- مهران اعلمی (راهنمای اصلی) 2- یحیی مقصودلو (مشاور) 3- مرتضی خمیری (مشاور)
تولید و بهبود فیلم زیست فعال بر پایه پودر نرم گندم حاوی کارواکرول
Production And Improvement Of Active Bio Film Base On Filterated Wheat Flour Contaning Carvacrol
 دانشجو : مریم پیروموسوی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محبوبه کشیری (راهنمای اصلی) 2- یحیی مقصودلو (مشاور) 3- مرتضی خمیری (مشاور) 4- مهران اعلمی (مشاور) 5- سید مهدی جعفری (داور داخلی)
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری‌های اسید لاکتیک مولد گاما آمینو بوتیریک اسید از برخی فرآورده‌های سنتی و شیر خام و بررسی توانایی آن‌ها در تولید آب‌پنیر تخمیرشده فراسودمند
Isolation And Molecular Identification Of Gaba-producing Lactic Acid Bacteria From Traditional Products And Raw Milk And Investigating Their Potential Application In The Production Of A Functional Fermented Whey
 دانشجو : الهام کریمیان
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- علی مویدی (راهنمای اصلی) 2- مرتضی خمیری (مشاور) 3- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 4- مهران اعلمی (مشاور) 5- علیرضا صادقی (داور داخلی) 6- هدی شهیری طبرستانی (داور داخلی)
بررسی مطالعه شرایط اکوفیزیولوزیکی قارچ دنبلان صحرایی در استان گلستان و امکان سنجی همزیستی میکوریزایی آن در شرایط آزمایشگاه
The Study Of Eco-physiological Conditions Of Desert Truffle In Golestan Provinces And Mycorrhizal Symbiosis In Vivo
 دانشجو : رقیه حبیبی اسمعلی کندی
 مقطع : دکتری
1- كامران رهنما (راهنمای اصلی) 2- سید اسماعیل رضوی (مشاور) 3- مرتضی خمیری (مشاور) 4- محمد رضا آصف (مشاور)
نانوریزپوشانی اولئوروپین در سامانه نانوامولسیون دوگانه و مدل¬سازی رهایش آن به کمک مدل¬های دینامیکی و هوشمند
Nanoencapsulation Of Oleuropein In A Double Nanoemulsion System And Modeling Its Release By Means Of Dynamic And Smart Models
 دانشجو : پوریا قره بگلو
 مقطع : دکتری
1- سید مهدی جعفری (راهنمای اصلی) 2- حبیب الله میرزائی (مشاور) 3- عزیز همایونی راد (مشاور) 4- حامد همیشه کار (مشاور) 5- زینب رفتنی امیری (داور خارجی) 6- مرتضی خمیری (داور داخلی) 7- امان محمد ضیائی فر (داور خارجی)
     

 سایر فعالیت های ترویجی و بین المللی و کارآفرینی : (1 مورد)

استفاده از متخصص خارجی در پایان نامه و طرح پژوهشی-استفاده از متخصص خارجی در پایان نامه و طرح های پژوهش مصوب مرتبط/
 تاریخ (شمسی) : 1402
 1- الهام زارع 2- محبوبه کشیری 3- مرتضی خمیری 4- یحیی مقصودلو 5- حبیب الله میرزائی 6- کریمان آرسریم اوچار
 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

 سوابق اجرایی : 

- اولین مدیر گروه علوم و صنایع از سال 1375 الی 1377

- مدیر گروه از سال 1385 الی 1387

- مدیر فناوری و کارآفرینی دانشگاه از سال 1389 تا سال 1394 ( در این موقعیت شعلی با کمک همکاران این مدیریت موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس و راه اندازی مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و راه اندازی بخش کارآفرینی دانشگاه شدم ).

-  معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده صنایع غذایی از سال 1394 تا 1397 


 سوابق آموزشی : 
دانشجویان کارشناسي ارشد ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
محراب باقر
تاثير پيش‌تيمار فراصوت بر توليد پپتيدهاي زيست فعال با خواص آنتي‌اکسيداني از پروتئين دانه سيب و ريزپوشاني آن‌ها در بيدهاي آلژينات
14031
2
اکرم کوهکن
توليد پنير فراپالايش کم چرب با استفاده از پودر هسته خرما و بهبود وِيژگي¬هاي فيزيکوشيميايي آن با استفاده از آنزيم ترانس گلوتامينازميکروبي
14031
3
گلناز صمدي کاظمي
بررسي اثر تخمير لاکتيکي بر ويژگي‌هاي عملکردي پروتئين باقلا
14031
4
کيميا فروغي
توليد سس کچاپ پروبيوتيک حاوي پالپ آپونتيا استريکتا و ارزيابي ويژگي¬هاي تکنولوژيکي آن طي دوره نگهداري
14031
5
سکينه نراقي راد
بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي ماست کم‌چرب غني شده با موسيلاژ آپونتيا روبوستا و ايزوله پروتئين سويا
14022
6
فاطمه خادمي
ارزيابي فعاليت پروبيوتيکي و تکنولوژيک باسيلوس کواگولانس و عملکرد آن در استفاده از منابع مختلف کربني و نيتروژني
14021
7
الياس شريعتمداري
توليد و ارزيابي ويژگي‌هاي فيزيکي شيميايي و حسي اسنک بار پنير چدار کم چرب حاوي اينولين ريشه کاسني و سديم آلژينات
14021
8
کيميا فروغي
بررسي زنده¬ماني باکتري¬هاي پروبيوتيک در سس کچاپ گوجه¬فرنگي سين¬بيوتيک حاوي گالاکتواليگوساکاريد و ارزيابي ويژگي¬هاي تکنولوژيک آن
14013
9
مهرسا سيف اللهي داويجاني
بررسي خاصيت ضد کلستريديومي مخمرهاي جداسازي شده از کامبوچا و امکان جلوگيري از بادکردگي پنير لاکتيکي در طول دوره نگهداري با به کارگيري کامبوچا و سويه مخمري منتخب در فرآيند توليد
14012
10
زهره ميرزائي
جداسازي و شناسايي گونه¬هاي پروبيوتيک Lactobacillus از فرآورده تخميري سويا، بررسي امکان ريزپوشاني آن و پتانسيل استفاده اش در کره سويا پروبيوتيک
14002
1 2 3 4 5 6
دانشجویان دکتري تخصصي ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
احسان يزدان پناه
بررسي اثر Bifidobacterium lactis، Bifidobacterium langum و Bifidobacterium Bifidum بر مهارسيستم درک حد نصاب و رشد در باکتري Yersinia enterocolitica و مطالعه خواص ضد سرطاني پست بيوتيک هاي انها در سلول‌هاي روده اي
14031
2
سيما مهاجرخراساني
استفاده از کنژوگه سه گانه ايزوله پروتئين سويا-تانيک اسيد/ گاليک اسيد-صمغ زانتان بعنوان پايدار کننده در فرمولاسيون شير کينوا
14022
3
يگانه سرحدي اول
جداسازي و شناسايي مولکولي باکتري هاي اسيد لاکتيک مولد اگزوپلي ساکاريد و استفاده از سويه هاي منتخب در توليد پنير گياهي بر پايه کنسانتره پروتئين باقلا
14022
4
ميثم صالحي سيچاني
رديابي حضور پروتئازهاي ميکروبي موجود در شير کاکائو استريل جهت بررسي احتمال تشکيل ژل در طول نگهداري
14021
5
زهرا بازديدوحدتي
استفاده از پلاسماي سرد و اسانس رازيانه(Foeniculum vulgare) جهت کنترل فعاليت و اسپورزايي Clostridium sporogenes در خاويار و بررسي ويژگي هاي کيفي محصول طي مدت نگهداري در دماي سرد
14021
6
زهرا زارعي
استفاده از کشت کمکي منتخب در توليد پنير سفيد آب نمکي: آناليز متابولوميکس و ارزيابي ديناميک باکتريايي
14021
7
آتوسا کوکبيان
طراحي و کاربرد فيلم کامپوزيت سلولز باکتريايي و پکتين حاصل از ضايعات پوست سير(Allium Sativum L.) حاوي باکتريوسين جدايه اي از سير ترشي سنتي در بسته بندي کالباس
14012
8
فاطمه رحماني
بهبود ويژگي هاي حسي و تغذيه اي پنير سويا (توفو) با استفاده از لاکتيک اسيد باکتري هاي منتخب: آناليز متابولوميکس و پروتئوميکس
14012
9
سيما مهاجرخراساني
استفاده از کنژوگه سه گانه ايزوله پروتئين سويا-تانيک اسيد/ گاليک اسيد-صمغ زانتان بعنوان پايدار کننده در فرمولاسيون شير ارزن-نارگيل
14011
10
پريسا راعي
کاربرد فيلم سلولز باکتريايي/پلي وينيل الکل حاوي پروتئين هيدروليز شده توليدي به روش تخمير از کنجاله کنجد درکنترل فساد گوشت
14011
1 2 3 4
پژوهشگر پسادکتری



 دروس ارائه شده : 

نیمسال 14032

1 - اثر تنش ها بر ميکروب ها ((خميري) شنبه 10:00 - 12:00 414 **)
2 - تکنولوژي شير و فرآورده ها(2) ((خميري) يکشنبه 10:00 - 12:00 411 ** (خميري) يکشنبه (عملي) 13:00 - 15:00 آز- ميکروبيولوژي مواد غذايي 415/5 ** (خميري) يکشنبه (عملي) 15:00 - 17:00 آز- ميکروبيولوژي مواد غذايي 415/5 **)
3 - فيزيولوژي ميکروارگانيسم ها ((خميري) دوشنبه 13:00 - 15:00 414 **)

نیمسال 14031

4 - تکنولوژي شير و فرآورده ها(1) ((خميري) شنبه 10:00 - 12:00 401 **)
5 - متابوليت هاي ميکروبي ((خميري) سه شنبه 08:00 - 10:00 414 **)
6 - ميکروبيولوژي صنعتي ((خميري) يکشنبه 10:00 - 12:00 413 ** (خميري) يکشنبه 13:00 - 15:00 آزمايشگاه ميکروبيولوژي مواد غذايي 420/1 **)
7 - ميکروبيولوژي مواد غذايي 1 ((خميري) شنبه (عملي) 13:00 - 15:00 آز- آموزشي ميکروبيولوژي مواد غذايي 415/5 ** (خميري) شنبه (عملي) 15:00 - 17:00 آز- آموزشي ميکروبيولوژي مواد غذايي 415/5 ** (خميري) يکشنبه (عملي) 08:00 - 10:00 آز- آموز)

نیمسال 14022

8 - اثر تنش ها بر ميکروب ها ((خميري) شنبه 10:00 - 12:00 414 **)
9 - تکنولوژي شير و فرآورده ها(2) (يکشنبه 10:00 - 12:00 411 ** يکشنبه (عملي) 13:00 - 15:00 آز کارشناسي- 415/5 ** يکشنبه (عملي) 15:00 - 17:00 آز کارشناسي- 415/5 **)
10 - فيزيولوژي ميکروارگانيسم ها ((خميري) دوشنبه 13:00 - 15:00 414 **)

نیمسال 14021

11 - تکنولوژي شير و فرآورده ها(1) ()
12 - متابوليت هاي ميکروبي ((خميري) سه شنبه 08:00 - 10:00 106 **)
13 - ميکروبيولوژي صنعتي ((خميري) يکشنبه 10:00 - 12:00 413 ** (خميري) يکشنبه 13:00 - 15:00 آزمايشگاه ميکروبيولوژي مواد غذايي 420/1 **)
14 - ميکروبيولوژي مواد غذايي 1 (شنبه (عملي) 13:00 - 15:00 ** شنبه (عملي) 15:00 - 17:00 ** يکشنبه (عملي) 08:00 - 10:00 ** (خميري) دوشنبه (تئوري) 08:00 - 10:00 412 **)

نیمسال 14012

15 - تکنولوژي شير و فرآورده ها(2) ((خميري) شنبه 10:00 - 12:00 411 ** (خميري) يکشنبه (عملي) 13:00 - 15:00 ** (خميري) يکشنبه (عملي) 15:00 - 17:00 **)
16 - فيزيولوژي ميکروارگانيسم ها ((خميري) دوشنبه 13:00 - 15:00 112 **)
17 - ماشين هاي صنايع غذايي (1) (شنبه 13:00 - 15:00 119 **)

نیمسال 14011

18 - تکنولوژي شير و فرآورده ها(1) ((خميري) شنبه 10:00 - 12:00 401 **)
19 - ميکروبيولوژي صنعتي ((خميري) يکشنبه 10:00 - 12:00 413 ** (خميري) يکشنبه 13:00 - 15:00 ** (خميري) يکشنبه 15:00 - 17:00 **)
20 - ميکروبيولوژي مواد غذايي 1 ((خميري) شنبه (عملي) 13:00 - 15:00 ** (خميري) شنبه (عملي) 15:00 - 17:00 ** (خميري) يکشنبه (عملي) 08:00 - 10:00 ** (خميري) دوشنبه 08:00 - 10:00 411 **)

نیمسال 14002

21 - اثر تنش ها بر ميکروب ها ((خميري) شنبه 10:00 - 12:00 114 **)
22 - تکنولوژي شير و فرآورده ها(2) ((خميري) يکشنبه (عملي) 08:00 - 10:00 ** يکشنبه 10:00 - 12:00 411 ** يکشنبه (عملي) 13:00 - 15:00 ** يکشنبه (عملي) 15:00 - 17:00 **)
23 - فيزيولوژي ميکروارگانيسم ها ((خميري) دوشنبه 08:00 - 10:00 414 **)

نیمسال 14001

24 - تکنولوژي شير و فرآورده ها(1) ((خميري) شنبه 10:00 - 12:00 **)
25 - متابوليت هاي ميکروبي ((خميري) سه شنبه 08:00 - 10:00 414/1 اتاق شورا **)
26 - ميکروبيولوژي صنعتي ((خميري) يکشنبه 10:00 - 12:00 414 ** (خميري) يکشنبه 13:00 - 15:00 ** (خميري) يکشنبه 15:00 - 17:00 **)
27 - ميکروبيولوژي مواد غذايي 1 ((خميري) شنبه 13:00 - 15:00 412 ** (خميري) شنبه 15:00 - 17:00 ** (خميري) دوشنبه 08:00 - 10:00 **)


 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
ردیف
عنوان اصلی کتاب
عنوان فارسی کتاب
مترجمان
نویسندگان
سال انتشار
محل انتشار
1
Dairy Microbiology
میکروبیولوژی فراورده های لبنی
صادقی ماهونک، ع.، خمیری، م.، زارعی، ب.
R. Fernandez
1391
انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی
2
Biochemical Engineering: Principles and Concepts
مهندسی بیوشیمی - مقدمه ای بر بیوتکنولوژی
خمیری، م.، میرزا آقا تبار، ع.الف.، رهایی، س
ُSyed Tanveer Ahmad Inamdar
1390
موسسه آموزش عالی بهاران – آئینه نما، گرگان


کتاب های تالیف شده
ردیف
عنوان کتاب
مولف
سال انتشار
محل انتشار
1
ميکروبيولوژي شير خام و فراورده هاي لبني، فصلي از کتاب توليد شير و فراوري آن، صفحات 252- 317
خميري، م. در کتاب تيموري، الف. (ويراستار)
1385
انتشارات آواي مسيح
2
آسيب هاي پس از برداشت زيتون، فساد و عوامل آن در فراورده های تخمیری زیتون، فصلي از کتاب " آسیب شناسی درختان زیتون" صفحات373 - 361.
خميري، م.، در کتاب ج. صانعي(ويراستار اصلی علمی)،
1388
انتشارات پیک ریحان، گرگان


مجلات داخلی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
بهينه سازي فرمولاسيون بستني كم چرب با كاربرد آنزيم ترانس گلوتامينازميكروبي و جايگزين هاي چربي بر پايه پروتئين
فرجي كفشگري،س.، اعلمي، م.، خميري،م. معتمدزادگان، ع.، اكبريان ميمند، م.ج.
فصلنامه پژوهش و نوآوري در علوم و صنايع غذايي
سال سوم، شماره 3
far
1393
2
تاثير کفيران و زانتان بر ويژگي هاي خمير و کيفيت نان حجيم فرانسوي
سليماني فرد، م.، اعلمي،م.، خداييان چگني، ف.، نجفيان، گ.، صادقي ماهونك،ع.، خميري
مهندسي بيوسيستم ايران
ج.45،ش. 2،
far
1393
153 تا 159
3
ارزيابي ويژگي هاي رئولوژيکي خمير و عمر انباري نان بربري حاوي هيدروکلوئيد آلژينات سديم.
سليماني فرد، م.، اعلمي،م.، خداييان چگني، ف.، نجفيان، گ.، صادقي ماهونك،ع.، خميري
مهندسي بيوسيستم ايران
ج.45،ش. 2
far
1393
ص 169 تا 177
4
مقايسه تاثير بيو پليمرهاي ميكروبي بر ويژگي هاي اكستنسوگرافي خمير گندم و انبارماني نان حجيم.
سليماني فرد، م.، اعلمي،م.، خداييان چگني، ف.، نجفيان، گ.، صادقي ماهونك،ع.، خميري
فصلنامه تحقيقات مهندسي كشاورزي
شماره 1
eng
، سال پانزدهم
5
مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره طارونه بر باکتریهای بیماری زاد و کپک های عامل فساد
اکبریان، م.ج.، خمیری، م. ، صادقی، ع. ، محمودی، الف
نشریه فرآوري و نگهداري مواد غذایی
چ 1 ش 5
eng
1392
1 - 12
6
ارزیابی خواص ضد باکتریایی اسانس آویشن شیرازی و فیلم زیست فعال زئین
کشیری، م.، مقصودلو، ی.، خمیری، م.، بهروز، ب.
. فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران
far
1392
7
جداسازی و شناسایی باکتریهای اسیدلاکتیک از چال در استان گلستان
براتعلی زارعی یام، ب.ع.، خمیری، م.، صادقی ماهونک، ع. و جعفری، س.م.
نشریه فرآوري و نگهداري مواد غذایی
جلد پنجم، شماره دوم
eng
1392
141 - 131
8
استخراج عصاره برگ گردوی بومی ایران با امواج مایکروویو و بررسی ویژگیهای آنتی¬اکسیدانی ترکیبات فنولی حاصل. فصلنامه تحقيقات گياهان دارويي و معطر ایران
رضایی ارمی، س.، جعفري، س.م.، خمیری، م. و بیات، ه.
. جلد 29، شمارة4، صفحة 898- 879
898- 879
far
1392
9
استخراج كفيران و اثر آن بر ویژگیهای فارینوگرافی خمیر گندم و كيفيت نان حجيم فرانسوی
- م. سليماني فرد، م. اعلمي ، ف. خدائيان چگيني گ. نجفيان، ع. صادقي ماهونك، م. خميري
فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران
far
1392
10
ررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی ها ارگانولپتیکی مغز پسته.
ع. مقصودلو، ی. مقصودلو، م. خمیری ، م. قربانی
مجله علوم غذایی و تغذیه
far
1392
1 2 3 4 5 6


مجلات خارجی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
Study of hydration kinetics and density changes of rice (Tarom mahali) during hydrothermal processin
Kashaninejad, M., S. Rafiee, M. Maghsoudlou and M. Khomeiri
Journal of Food Engineering
79:1
eng
2007
383-139
2
Osmotic dehydration of button mushroom: Fickian diffusion in slab configuration
Rezagah, M. E., Kashaninejad, M., Mirzaei, H and Khomeiri, M
Journal Latin American Applied Research
40 (1)
eng
2010
23-26


همایش های داخلی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
1 1391 ارزيابي فعاليت ضدميكروبي عصاره برگ زيتون رقم زراعي ميشن(Olea Europaea L.) به روش الايزا، فصلنامة علمي-پژوهشي تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران. ج.1، ش. 2، ص 280 تا 293
- ز. رفيعي، س .م. جعفري ، م. اعلمي و م. خميري،
eng


همایش های خارجی
موردی یافت نشد .



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
موردی یافت نشد .


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
موردی یافت نشد .




 جوایز و بورس ها : 

ردیف
عنوان
اهدا كننده
سال دريافت
1
پایان نامه برتر دکتری در گروه علوم کشاورزی و دامپزشکی
در سطح ملی- پایان نامه برتر دانشجويي
1384
2
مقاله برتر ارائه شده در كنفرانس بين المللي
دومين كنفرانس بين المللي تكنولوژی و مهندسي غذايي،
2005