متولد سال 1344 شهرستان رامسر می باشم. مهرماه سال 1365 تحصیل در رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه فروسی مشهد را شروع و در سال 1369 فارغ التصیل شدم. بهمن ماه سال 1370 مقطع کارشناسی ارشد را در دانشگاه تربیت مدرس تهران شروع و در سال 1373 در این رشته با گذراندن پایان نامه خود در زمینه میکروبیولوژِی مواد غذایی فارغ التحصیل شدم. پایان نامه ام با عنوان "بررسی ماندگاری لیستریا منوسایتوژنز در پنیر سفید ایرانی" به راهنمای آقای دکتر جلیل وندیوسفی در موسسه سرم سازی رازی انجام شد. زمستان سال 1373 از طرف وزارت عتف به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برای اشتغال به کار معرفی شدم که با اولین روز کاری سال 1374 یعنی در تاریخ 15 فروردین 1374 رسما در دانشگاه گرگان بعنوان عضو هیئت علمی فعالیت خود را آغاز کردم. همزمان با ورود به دانشگاه علوم کشاورزی جناب آقای دکتر یحیی مقصودلو که حدود چهارماه جلوتر جذب شده بودند بعنوان موسس دانشکده صنایع غذایی گرگان معرفی شده و بنده به اتفاق ایشان موفق شدیم تا بنای اولیه دانشکده و گروه را بنیان گذاری و تاسیس نمائیم. لذا جناب آقای دکتر مقصودلو بعنوان اولین رئیس دانشکده صنایع غذایی و بنده بعنوان اولین مدیر گروه علوم و صنایع غذایی موفق شدیم تا در مهر ماه سال 1375 اولین گروه دانشجویان این رشته را پذیرش نمائیم. از مقطع دکتری خود را در همین رشته علوم و صنایع غذایی با گرایش میکروبیولوژِی مواد غذایی از دانشگاه فردوسی مشهد در سال 1383 فارغ التحصیل شدم. در این دوره حدود یک سال از فرصت مطالعاتی مقطع دکتری استفاده نموده و این دوره را در انستیتوی ملی تحقیقات علمی کانادا در مونترال گذراندم. رساله دکتری اینجانب در همان سال موفق به اخذ درجه رساله برتر مقطع دکتری کشور در زیر گروه کشاورزی و دامپزشکی گردید. مهمترین بخش تحقیقات علمی اینجانب به لاکتیک اسید باکتری ها ( LAB )، پروبیوتیک ها و دیگر زمینه های مرتبط می باشد. دروس میکروبیوژی مواد غذایی و صنایع شیر و فراورده ها در مقطع کارشناسی و دروسی مانند میکروبیولوژی صنعتی، فیزیولوژی میکروارگانیسم ها در مقطع کارشناسی ارشد و نیز اثر تنش بر میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی در مقطع دکتری را تدریس می کنم.
انگلیسی
جداسازی، شناسایی (بیوشیمیایی و مولکولی) LAB از غذاهای سنتی2 - غذاهای فراسودمند؛ محصولات پروبایوتیک و پری بیوتیک لبنی (ماست، بستنی..3 - فراورده¬های حاصل از شیر شتر (چال و آیران)4 - استارترها و فرمولاسیونها در صنایع لبنی5 - Quorum Sensing و روشهای خاموش کردن آن در پاتوژن ها به وسیله میکروارگانیسم های مفید غذایی
- اولین مدیر گروه علوم و صنایع از سال 1375 الی 1377
- مدیر گروه از سال 1385 الی 1387
- مدیر فناوری و کارآفرینی دانشگاه از سال 1389 تا سال 1394 ( در این موقعیت شعلی با کمک همکاران این مدیریت موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس و راه اندازی مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و راه اندازی بخش کارآفرینی دانشگاه شدم ).
- معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده صنایع غذایی از سال 1394 تا 1397