دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

 مرتبه علمی : استاد
 پست الکترونیک : smjafari@gau.ac.ir

 رزومه فارسی :   دریافت فایل
 رزومه انگلیسی (CV) : 

 آخرین مدرک تحصیلی : دكترا

 مدارک تحصیلی : 
1 - مقطع کارشناسی (دانشگاه ارومیه ، رشته علوم و صنایع غذایی ، کشور ایران ، سال 1372 تا 137)
2 - مقطع کارشناسی ارشد (دانشگاه فردوسی مشهد ، رشته علوم و صنایع غذایی ، کشور ایران ، سال 1376 تا 137)
3 - مقطع دکتری (دانشگاه کوئینزلند ، رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش مهندسی) ، کشور استرالیا ، سال 1382 تا 138)

 آشنایی با زبان های خارجی : 

انگلیسی، عربی و ترکی


 علایق پژوهشی : 
1 -


2 - مهندسی فرآیند و ویژگی¬های فیزیکی مواد غذایی
3 - انکپسوله¬کردن و خشک¬کردن پاششی انواع فرآورده¬های غذایی
4 - بسته بندی های زیست تخریب پذیر و نانوتکنولوژی در صنایع غذایی
5 - استخراج تركيبات غذايي از گياهان و غذاداروها و تولید و پایداری امولسیون
6 -




 مقالات چاپ شده در نشریات : (95 مورد)

گسترش برچسب های هالوکرومیک الکتروریسی برای ارزیابی ماندگاری غیر تهاجمی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus Mykiss): استفاده از عصاره آنتوسیانین زرشک در بسته بندی هوشمند مبتنی بر پروتئین
Development Of Halochromic Electrospun Labels For Non-invasive Shelf Life Assessment Of Rainbow Trout (oncorhynchus Mykiss): Incorporation Of Barberry Anthocyanin Extract In Protein-based Smart Packaging
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم و صنایع غذایی بین الملل
 Journal Title : FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- فائزه علی اکبری 2- محبوبه کشیری 3- بهروز قرانی 4- مرتضی خمیری 5- سید مهدی جعفری
کمپلکس های کورکومین-پروتئین: عملکردهای تکنولوژیکی و بیولوژیکی
Curcumin-protein Complexes: Technological And Biological Functionalities
 عنوان نشریه (فارسی) :
 Journal Title : TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- مهدی محمدیان 2- مریم سلامی 3- الهام اسدپور 4- سید مهدی جعفری
سنسورهای مبتنی بر نانوالیاف الکتروریسی برای تشخیص آلاینده‌های شیمیایی و بیولوژیکی / خطرات در صنایع غذایی
Electrospun Nanofiber-based Sensors For The Detection Of Chemical And Biological Contaminants/hazards In The Food Industries
 عنوان نشریه (فارسی) :
 Journal Title : ADVANCES IN COLLOID AND INTERFACE SCIENCE
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- سحر اخوان-مهدوی 2- مهنازسادات میرباقری 3- الهام اسدپور 4- محمود علیزاده ثانی 5- فویوان ژانگ 6- سید مهدی جعفری
تاثیر فرآوری با فشار بالا بر ترکیبات فعال زیستی شیر - بررسی جامع
Impact Of High-pressure Processing On The Bioactive Compounds Of Milk - A Comprehensive Review
 عنوان نشریه (فارسی) :
 Journal Title : JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- شاهیدا انوشا صدیقی 2- سیپر خان 3- نورالیم بهمید 4- آندری آشتوویچ ناگدالیان 5- سید مهدی جعفری 6- روبرتو کاسترو مونوز
فیلم های مخلوط نشاسته-ژلاتین: یک رویکرد امیدوارکننده برای بسته بندی مواد غذایی تجزیه پذیر با کارایی بالا
Starch-gelatin Blend Films: A Promising Approach For High-performance Degradable Food Packaging
 عنوان نشریه (فارسی) :
 Journal Title : CARBOHYDRATE POLYMERS
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- وانلی ژانگ 2- مریم عزیزی لعل آبادی 3- شیما جعفرزاده 4- سید مهدی جعفری
     

 مقالات ارائه شده در همایش ها : (3 مورد)

تولید ترکیب قابل چاپ سه بعدی از امولسیون پروتئین پوست مرغ
Fabrication Of Self-assembly Edible Ink Based On Chicken Skin Protein Emulsion Gel For 3d Printing Product
عنوان همایش(فارسی) : 4th International and 29 th National Iranian Food Science and Technology Congress
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- امیرحسین باقری 2- محبوبه کشیری 3- یحیی مقصودلو 4- سید مهدی جعفری 5- هدی شهیری طبرستانی 6- MELTEM F.M. Serdaroglu
غربالگری و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در لاکتوباسیل جدا شده از مرغ مادر گوشتی
Screening And Identification Of Antibiotic Resistant Lactobacilli Isolated From Broiler Breeder Hens
عنوان همایش(فارسی) : 4th international congress on engineering, technology and innovation
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- ژیلا بهلول 2- سید رضا هاشمی 3- علیرضا صادقی 4- سید مهدی جعفری 5- محمود حیدری 6- جمال سیف دواتی
غربالگری و بررسی ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای اسید لاکتیک مرغ مادر گوشتی
Screening For Probiotics Characters In Lactic Acid Bacteria Isolated From Broiler Breeder Hens
عنوان همایش(فارسی) : 11th International Conference on Food Industry Sciences,Organic Farming and Food Security
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- ژیلا بهلول 2- سید رضا هاشمی 3- علیرضا صادقی 4- سید مهدی جعفری 5- محمود حیدری 6- جمال سیف دواتی
 کتاب ها : (1 مورد)

فصل دوم: تولید نانوالیاف زیست فعال غذایی با الکتروریسی در کتابی با عنوان نانوریزپوشانی ترکیبات غذایی توسط تجهیزات خاص
Chapter 2: Production Of Food Bioactive-loaded Nanofibers By Electrospinning In: Nanoencapsulation Of Food Ingredients By Specialized Equipment
ناشر : Academic Press
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1398
 نویسندگان : 1- هدی شهیری طبرستانی 2- سید مهدی جعفری
 پایان نامه های ارشد و دکتری : (12 مورد)

تولید و بهبود فیلم زیست فعال بر پایه پودر نرم گندم حاوی کارواکرول
Production And Improvement Of Active Bio Film Base On Filterated Wheat Flour Contaning Carvacrol
 دانشجو : مریم پیروموسوی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محبوبه کشیری (راهنمای اصلی) 2- یحیی مقصودلو (مشاور) 3- مرتضی خمیری (مشاور) 4- مهران اعلمی (مشاور) 5- سید مهدی جعفری (داور داخلی)
تخمين پايداري اکسايشي فندق با استفاده از آزمون عمر ماندگاري تسريع يافته
Estimation Of Oxidative Stability In Hazelnuts Using Accelerated Shelf Life Testing Method
 دانشجو : توران شفیعی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محمد قربانی (راهنمای اصلی) 2- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 3- یحیی مقصودلو (مشاور) 4- سید مهدی جعفری (مشاور) 5- حامد حسینی (مشاور)
بهینه سازی تولید پودر خرما به روش خشک کردن پاششی و مدل سازی فرآیند با روش تاگوچی
Optimization Of Date Powder Production With Spray Drying Method And Modeling Of The Process By Taguchi
 دانشجو : صدیقه مقبلی دامنه
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- سید مهدی جعفری (راهنمای اصلی) 2- یحیی مقصودلو (مشاور) 3- حبیب الله میرزائی (داور خارجی) 4- امان محمد ضیائی فر (داور داخلی)
نانوریزپوشانی ید توسط نانوکریستال سلولز حاصل از پوست سخت گردو و مدل سازی رهایش آن
Synthesis And Characterization Of Cellulose Nanocrystals Derived From Walnut Shell Agricultural Residues
 دانشجو : فرشاد همتی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- سید مهدی جعفری (راهنمای اصلی) 2- مهدی کاشانی نژاد (مشاور) 3- مجتبی بارانی مطلق (مشاور) 4- هدی شهیری طبرستانی (داور خارجی) 5- حبیب الله میرزائی (داور داخلی)
نانوریزپوشانی اولئوروپین در سامانه نانوامولسیون دوگانه و مدل¬سازی رهایش آن به کمک مدل¬های دینامیکی و هوشمند
Nanoencapsulation Of Oleuropein In A Double Nanoemulsion System And Modeling Its Release By Means Of Dynamic And Smart Models
 دانشجو : پوریا قره بگلو
 مقطع : دکتری
1- سید مهدی جعفری (راهنمای اصلی) 2- حبیب الله میرزائی (مشاور) 3- عزیز همایونی راد (مشاور) 4- حامد همیشه کار (مشاور) 5- زینب رفتنی امیری (داور خارجی) 6- مرتضی خمیری (داور داخلی) 7- امان محمد ضیائی فر (داور خارجی)
     

 جوایز و نشان های علمی : (2 مورد)

کسب رتبه اول جهانی در بین داوران مجلات بین¬المللی (حوزه کشاورزی و علوم زیستی) براساس ارزیابی موسسه معتبرPublons در سال 2019
2. Top Reviewer In The Field Of Agriculture And Biological Sciences (2019) For All International Journals As Reported By Publons (clarivate Analytics).
عنوان (انگلیسی) : 2. Top Reviewer In The Field Of Agriculture And Biological Sciences (2019) For All International Journals As Reported By Publons (clarivate Analytics).
 تاریخ (شمسی) : 1398
 1- سید مهدی جعفری
 Clarivate Analytics
قرارگرفتن در فهرست پراستنادترین دانشمندان جهان و یکی از 12 دانشمند پراستناد ایران براساس ارزیابی موسسه معتبر Clarivate Analytics (Web of Science) در سال 2019
1. One Of The World’s Highly Cited Researchers As Reported By Clarivate Analytics, Web Of Science (2019)
عنوان (انگلیسی) : 1. One Of The World’s Highly Cited Researchers As Reported By Clarivate Analytics, Web Of Science (2019)
 تاریخ (شمسی) : 1398
 1- سید مهدی جعفری
 Clarivate Analytics
 سایر فعالیت های ترویجی و بین المللی و کارآفرینی : (1 مورد)

استفاده از متخصص خارجی در پایان نامه و طرح پژوهشی
 تاریخ (شمسی) : 1402
 1- محبوبه کشیری 2- امیرحسین باقری 3- یحیی مقصودلو 4- سید مهدی جعفری 5- هدی شهیری طبرستانی 6- فاطما ملتم سردار اوغلو
 

 سوابق اجرایی : 


 سوابق آموزشی : 
دانشجویان کارشناسي ارشد ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
زينب فرامرزي
توليد و ارزيابي نانوامولسيون د-ليمونن جهت پوشش¬دهي بادام¬زميني به¬منظور جلوگيري از اکسايش و رشد کپک و بهبود ويژگي¬هاي کيفي آن
14032
2
فاطمه طاهري
ارزيابي ويژگي هاي پروبيوتيکي و ضد ميکروبي مخمر جدا شده از عسل و ريزپوشاني آن به منظور توليد بار فشرده پروبيوتيک
14021
3
سما جباري
اثر شرايط مختلف خشک¬کردن بر بازده توليد پودر، ويژگي¬هاي فيزيکوشيميايي، آنتي¬اکسيداني و ميکروساختار عصاره بهارنارنج (Citrus aurantium L.) خشک شده به روش پاششي
14013
4
زهرا مهرابي خوزاني
نانوريزپوشاني کافئين در ساختارهاي نانوليپوزومي و کاربرد آن در فرمولاسيون گز
14012
5
پريسا کرماني
ريزپوشاني عصاره زعفران توسط نانوليپوزوم ها و بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي
14012
6
عليرضا ضيائي ريزي
تاثير کشت آغازگر محافظت کننده در تخمير کنترل شده ماش جوانه‌زده حاوي عصاره‌هاي زنجبيل و گلبرگ زعفران بر ويژگي‌هاي نان گندم
14012
7
سيدآرمان موسوي
ريزپوشاني اسانس روغني برگ بو با استفاده از مخلوط صمغ عربي و مالتودکسترين توسط خشک کن پاششي
14011
8
مائده پرهيزکاري
نانو¬ريزپوشاني عصاره فنولي عناب و ارزيابي برهم¬کنش¬هاي مولکولي به وسيله شبيه سازي نرم¬افزاري و مهار فعاليت آنزيم مبدل آنژيوتانسين (ACE) محصول توليدي به صورت برون تني
14011
9
اميرحسين باقري
استفاده از اولئوژل پوست مرغ حاوي عصاره ريشه چه مالت جو به عنوان جايگزين چربي در مدل امولسيون گوشتي
14011
10
فائزه اميني
توليد امولسيون پيکرينگ حاوي اسانس زنيان به کمک نانوذرات کيتوزان و استفاده از آن به عنوان پوشش خوراکي در افزايش مدت ماندگاري خيار
14002
1 2 3 4 5 6
دانشجویان دکتري تخصصي ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
سيده الهام ساداتي گل افشاني
توليد و ارزيابي ويژگي هاي سامانه ژل دوگانه هوادهي شده و کاربرد آن در فرمولاسيون خامه قنادي با چربي کاهش يافته
14022
2
سارا شهرياري
استفاده از اجزاي ديواره سلولي مخمر نانوايي در توليد نان خميرترشي سين بيوتيک حاوي سوياي جوانه¬زده تخميرشده و باسيلوس کوآگولانس پروبيوتيک ريزپوشاني شده با هدف بهبود قابليت¬هاي فناوري-عملکردي نان توليدي
14022
3
زهرا محمدي
ساخت، ارزيابي و شبيه سازي ديناميک مولکولي بسته بندي هوشمند جهت تشخيص تقلب در زعفران
14022
4
مهديس فسامنش
طراحي و ساخت دستگاه نانوريزپوشاني عصاره زعفران در سامانه نانوکيتوزومي و ارزيابي مشخصات، رهايش و ويژگيهاي ضـد افسـردگي محصـول توليـدي در شرايط برون تني
14021
5
سيدميثم حسيني پور
طراحي فيلم بسته بندي فعال بر پايه ي نانوالياف الکتروريسي شده زئين/پلي وينيل الکل حاوي ليمونن، اسانس آويشن و نايسين همراه با برچسب هوشمند بر پايه پلي کاپرولاکتون و پلي لاکتيک اسيد حاوي آنتوسيانين جهت بسته بندي کالباس
14021
6
فهيمه حاجي نيا
جداسازي، شناسايي و ريزپوشاني مخمر پروبيوتيک مولد مايکوسين از حبوبات جوانه‌زده تخمير شده و ارزيابي تاثير آن بر قابليت کاهش کلسترول
14013
7
حسين پورعبدالله
ارزيابي قابليت هاي پست بيوتيک و ريزپوشاني مخمر پروبيوتيک جدا شده از خميرترش بلوط با هدف رسانش هدفمند آن به روده بزرگ
14012
8
ژيلا بهلول بايرام بدن
اثر ميکروکپسول هاي کيتوزان – آلژينات حاوي باکتري هاي اسيد لاکتيکي بر کيفيت اسپرم خروس ها و جوجه درآوري در مرغ هاي مادر گوشتي
14012
9
پريسا فيضي
بهينه سازي استخراج آستاگزانتين از ميگوي موزي (Fenneropenaeus merguiensis)و سخت پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus)به کمک پيش تيمار ريزموج و فراصوت با حلال آلي، روغن آفتابگردان و ميکروامولسيون مايع يوني در آب
14011
10
فاطمه حيدري دلفارد
ريزپوشاني و بررسي سينتيک رهايش اسيدفوليک در سامانه امولسيون دوگانه پيکرينگ پايدارشده با نانوذرات کيتوزان و سيليکا
14011
1 2 3 4 5
پژوهشگر پسادکتری



 دروس ارائه شده : 

نیمسال 14031

1 - اصول طراحي کارخانجات صنايع غذايي ((جعفري) يکشنبه 10:00 - 12:00 411 ** (جعفري) يکشنبه (عملي) 13:00 - 15:00 411 **)
2 - روش تحقيق(صنايع غذايي) ((جعفري) دوشنبه 08:00 - 10:00 413 **)

نیمسال 14022

3 - سردخانه و انبار (چهارشنبه 10:00 - 12:00 412 **)
4 - ماشين ها و تجهيزات بسته بندي مواد غذايي ((جعفري) يکشنبه 13:00 - 15:00 107 **)
5 - ويژگيهاي فني دستگاهها و طراحي آنها در صنايع غذايي ((جعفري) شنبه 08:00 - 10:00 103 ** (جعفري) شنبه (هفته فرد) 10:00 - 12:00 413 **)

نیمسال 14021

6 - اصول طراحي کارخانجات صنايع غذايي ((جعفري) يکشنبه (عملي) 10:00 - 12:00 302 ** (جعفري) يکشنبه 13:00 - 15:00 412 **)
7 - روش تحقيق(صنايع غذايي) ((جعفري) دوشنبه 08:00 - 10:00 414 **)
8 - طراحي واحدهاي عملياتي نوين در صنايع غذايي ((جعفري) سه شنبه 08:00 - 10:00 413 **)

نیمسال 14012

9 - ماشين ها و تجهيزات بسته بندي مواد غذايي (يکشنبه 10:00 - 12:00 402 **)
10 - ويژگيهاي فني دستگاهها و طراحي آنها در صنايع غذايي ((جعفري) شنبه 10:00 - 12:00 103 ** (جعفري) يکشنبه 08:00 - 10:00 413 **)

نیمسال 14011

11 - اصول طراحي کارخانجات صنايع غذايي ((جعفري) يکشنبه 10:00 - 12:00 412 ** (جعفري) يکشنبه (عملي) 13:00 - 15:00 **)
12 - روش تحقيق(صنايع غذايي) ((جعفري) دوشنبه 13:00 - 15:00 414 **)
13 - طراحي واحدهاي عملياتي نوين در صنايع غذايي ((جعفري) سه شنبه 08:00 - 10:00 306 **)

نیمسال 14002

14 - کاربرد نرم افزارهاي محاسباتي در صنايع غذايي ((جعفري) شنبه 13:00 - 15:00 402 ** (جعفري) يکشنبه 10:00 - 12:00 **)

نیمسال 14001

15 - اصول طراحي کارخانجات صنايع غذايي ((جعفري) يکشنبه 10:00 - 12:00 411 ** (جعفري) يکشنبه 13:00 - 15:00 **)
16 - روش تحقيق(صنايع غذايي) ((جعفري) شنبه 10:00 - 12:00 412 **)
17 - طراحي واحدهاي عملياتي نوين در صنايع غذايي ((جعفري) شنبه 13:00 - 15:00 414/1 اتاق شورا **)


 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
ردیف
عنوان اصلی کتاب
عنوان فارسی کتاب
مترجمان
نویسندگان
سال انتشار
محل انتشار
1
Food Factories
کارخانه های مواد غذایی، شرح فرآیند، تجهیزات و هزینه ها
جعفری،س.م. و شهیدی، ف.
1378
مشهد
2
HACCP, A Practical Approach
راهنمای کاربردی HACCP
جعفری، س.م.؛ مرتضوی، س.ع.؛ کاشانی نژاد، م. و ضیائیان، م.
1380
مشهد
3
Food Process Design
طراحي فرآيندهاي صنايع غذايي
جعفري، س.م.
1388
گرگان
4
Physical Properties of Foods
ويژگي هاي فيزيكي مواد غذايي
جعفري، س.م. و كاشاني نژاد، م.
1388
گرگان
5
Fundamentals of Food Process Engineering
مبانی مهندسی فرآیند در صنایع غذایی
جعفری، س.م.
1388
گرگان
6
Food Plant Economics
اقتصاد کارخانه های صنایع غذایی
جعفری، س.م.، رجبی، ح. و رجبی، س.
1390
گرگان
7
Oils and Fats in the Food Industry
روغن¬ها و چربی¬ها در صنایع غذایی
جعفری، س.م.، و قانعی، ط.
1391
گرگان


کتاب های تالیف شده
موردی یافت نشد .


مجلات داخلی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
اثر عرق نعناع بر قابليت بقاي باكتريهاي پروبايوتيك در نوشيدني سنتي ايران (دوغ)
وثوق، ا.ص.، خميري، م.، كاشاني نژاد، م. و جعفري، س.م.
مجله علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان
16
far
1388
163-156
2
بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی
علی پور، م.، كاشاني نژاد، م.، مقصودلو، ی. و جعفري، س.م.
نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
15
eng
1388
27-21
3
ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در دوغ حاوی عصاره کاکوتی
وثوق، ا.ص.، خميري، م.، كاشاني نژاد، م. و جعفري، س.م.
مجله علوم وصنایع غذایی ایران
6
far
1388
85-77
4
شبیه سازی، محاسبه و امکان کاهش مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن پاششی
مزيدي، م.، طاهري گراوند، ا. و جعفري، س.م.
مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي
1
far
1388
43-31
5
استفاده از نرم افزار اكسل در طراحي و بهينه سازي خشك كن تسمه اي
مزيدي، م.، طاهري گراوند، ا. و جعفري، س.م.
مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي
1
far
1388
27-21
6
اثر عصاره برگ گياه گزنه در جلوگيري از اكسيداسيون روغن سويا
قره خاني، م.، قرباني، م.، ابراهيم زاده، م.ا.، جعفري، س.م. و صادقي ماهونك، ع.ر.
مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي
1
far
1388
102-85
7
بررسي اثر ميزان رطوبت بر ويژگي‌هاي فيزيکي ميوه سنجد
غریب زاهدی، س.م.ت.، موسوی، س.م.، طاهری گراوند، ا.، جعفري، س.م. و رفیعی، ش.
مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي
1
far
1388
120-103
8
مقايسه روشهاي مختلف استخراج تركيبات فنلي و فلاونوئيدي از گياه گزنه
قره خاني، م.، قرباني، م.، ابراهيم زاده، م.ا.، جعفري، س.م. و صادقي ماهونك، ع.ر.
فصلنامه تحقيقات گياهان دارويي و معطر ایران
26
far
1389
405-389
9
بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف
اسدپور، ا.، جعفري، س.م.، صادقي ماهونك، ع.ر. وقرباني، م.
نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
6
far
1389
192-184
10
یژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه
امیری عقدایی، س.س.، اعلمی، م.، جعفري، س.م.، و صادقي ماهونك، ع.ر.
نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
6
far
1389
296-286
1 2 3 4 5 6


مجلات خارجی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
Hydrophobicity, thermal and micro-structural properties of whey protein concentrate–pullulan–beeswax films” International Journal of Biological Macromolecules 80: 506-511.
41. Jafari, S.M., Khanzadi, M., Mirzaei, H.A., Dehnad, D., Khodaeian, F., and Maghsoudlou, Y., (2015).
eng
2
"The cell wall compound of Saccharomyces cerevisiae as a novel wall material for encapsulation of probiotics" Food Research International 96: 19-26.
1. Mokhtari, S., Jafari, S. M., Khomeiri, M., Maghsoudlou, Y. and Ghorbani, M. (2017).
eng
3
"Nano-fluid thermal processing of watermelon juice in a shell and tube heat exchanger and evaluating its qualitative properties" Innovative Food Science & Emerging Technologies. DOI: http://doi.org/10.1016/j.ifset.2017.04.003
(Jafari, S. M., Saremnejad, F. and Dehnad, D. (2017
eng
4
Preparation of a multiple emulsion based on pectin-whey protein complex for encapsulation of saffron extract nanodroplets" Food Chemistry 221: 1962-1969.
3. Faridi Esfanjani, A., Jafari, S. M. and Assadpour, E. (2017).
eng
5
"The effect of microwave pretreatment on some physico-chemical properties and bioactivity of Black cumin seeds’ oil" Industrial Crops and Products 97: 1-9.
4. Bakhshabadi, H., Mirzaei, H., Ghodsvali, A., Jafari, S. M., Ziaiifar, A. M. and Farzaneh, V. (2017).
eng
6
"The Influence of Refractance Window Drying on Qualitative Properties of Kiwifruit Slices" International Journal of Food Engineering. 13. DOI: 10.1515/ijfe-2016-0201.
Azizi, D., Jafari, S. M., Mirzaei, H. and Dehnad, D. (2017).
eng
7
"The importance of minerals in human nutrition: Bioavailability, food fortification, processing effects and nanoencapsulation" Trends in Food Science & Technology 62: 119-132.
6. Gharibzahedi, S. M. T. and Jafari, S. M. (2017
eng
8
"Influence of spray drying on water solubility index, apparent density, and anthocyanin content of pomegranate juice powder" Powder Technology 311: 59-65.
7. Jafari, S. M., Ghalegi Ghalenoei, M. and Dehnad, D. (2017).
eng
9
"Effects of thermal processing by nanofluids on vitamin C, total phenolics and total soluble solids of tomato juice" Journal of Food Science and Technology 54(3): 679-686
8. Jafari, S. M., Jabari, S. S., Dehnad, D., and Shahidi, S. A. (2017
eng
10
). "Evaluation of performance and thermophysical properties of alumina nanofluid as a new heating medium for processing of food products" Journal of Food Process Engineering: DOI: 10.1111/jfpe.12544.
9. Jafari, S. M., Saremnejad, F., Dehnad, D. and Rashidi, A. M. (2017).
eng
1 2


همایش های داخلی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
“Hydrophobicity, thermal and micro-structural properties of whey protein concentrate–pullulan–beeswax films” International Journal of Biological Macromolecules 80: 506-511
41. Jafari, S.M., Khanzadi, M., Mirzaei, H.A., Dehnad, D., Khodaeian, F., and Maghsoudlou, Y., (2015).
eng


همایش های خارجی
موردی یافت نشد .



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
ردیف
عنوان طرح
مجری
همکاران
سال
محل اجرا
نوع
1
افزایش پایداری لیکوپن در پودر آب گوجه فرنگی ازطریق ریزپوشانی با روش خشک کردن پاششی (طرح مشترک به شماره 3652/4).
جعفری، س.م. (مجری)،
دوستی، س.ع.، امان جانی، م.، دزیانی، م. و عوض صوفیان، ع.
1395.
شرکت صنایع غذایی کامنوش.
ملی
2
Production of spray-dried nanoencapsulated saffron extract and evaluation of its release kinetics (طرح بین المللی به شماره 309-14). سازمان یونسکو، ایتالیا.
جعفری، س.م. (مجری)،
فریدی، ا. و اسدپور
1394
سازمان یونسکو، ایتالیا.
بین المللی
3
طرح ریزی فرآیند تولید ایزوله پروتئین سویا به روش خشک کردن پاششی- مدل¬سازی و بهینه¬سازی فرآیند و ارزیابی ویژگی¬های عملکردی محصول تولیدی (طرح مشترک به شماره 1541/4). شرکت صنعتی بهپاک بهشهر.
جعفری، س.م(مجری مشترک
میرزایی، ح.ا.، صادقی ماهونک، ع.ر.، اسدی، ز.، حیدری، م. و مختاری
1393
شرکت صنعتی بهپاک بهشهر.
ملی
4
آسیب¬شناسی بهره برداری از ظرفیت سیلوهای موجود و راهبردهای افزایش بهره وری آنها
جعفری، س.م. (مجری)،
اخوان، س.، گنجه، م.، شیخی، م. و اسدپور، ا.
1393
شرکت بازرگانی دولتی ایران- مرکز پژوهش های غلات.
ملی
5
کاربرد نانو سیالات در یک مبدل حرارتی پوسته و لوله برای فرآوری حرارتی آب پرتقال
جعفری، س.م.
پورمیر، س.ی.، گنجه، م.، صارم نژاد، ف. و جابری، ح.
1393
. دانشگاه علوم كشاورزي
داخلی(داخل دانشگاه)
6
حذف آرسنیک با استفاده از جاذب کربن فعال مغناطیسی و زئولیت اصلاح شده نانو آهن صفر ظرفیتی از منابع آب شرب (پایلوت نیمه صنعتی)
جعفری، س.م.
دادبان، ی.، کاظمی، م.ج.، منوچهری، ف. و صارم نژاد، س.ف
1393
شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گلستان
ملی
7
میکروانکپسولاسیون رنگ طبیعی آنتوسیانینی و استفاده از آن به عنوان جایگزین رنگ سنتزی در فرمولاسیون ژله
جعفری، س.م.
اخوان، س. و اسدپور، ا.
1393
اداره کل استاندارد استان گلستان.
ملی
8
. فرآوری حرارتی آب گوجه فرنگی به کمک نانوسیالات در یک مبدل حرارتی پوسته و لوله و ارزیابی ویژگی های کیفی و تغذیه ای محصول و مصرف انرژی در طی فرآیند
جعفری، س.م.
)، دوستی، س.ع.، امان¬جانی، م.، جباری، پ.، صارم¬نژاد، ف. و گنجه، م
1393
شرکت صنایع غذایی کامنوش.
ملی
9
فرمولاسیون و بهینه¬سازی تولید پودر رب¬گوجه¬فرنگی توسط خشک¬کن¬پاششی و ارزیابی ویژگی¬های کیفی محصول تولیدی
جعفری، س.م.
دوستی، س.ع.، امان¬جانی، م.، دزیانی، ع.، اسدپور، ا. و گنجه، م
1393
شرکت صنایع غذایی کامنوش.
ملی
10
بررسی و مقایسه انواع الگوهای جیره¬های غذایی میان وعده با ماندگاری بالا برای استفاده در شرایط مختلف عملیاتی و مأموریت های نظامی (زمینی، هوایی، دریایی و ویژه)
جعفری، س.م.
فریدی، ا.، محمدی، ع. و اسدپور، ا
1392
مرکز تحقیقات لجستیک دانشگاه امام حسین (ع).
ملی
1 2 3 4


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
ردیف
عنوان
سال ثبت
1
تولید عصاره زعفران نانوریز پوشانی شده توسط نانولیپوزوم ها. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 81725
1396
2
تعيين ميزان و سرعت خوردگي قوطي‌هاي فلزي با استفاده از روش پردازش تصوير. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 68268
1396
3
ریزپوشانی (میکروانکپسولاسیون) ترکیبات غذایی، دارویی و میکروبی به وسیله دیواره سلولی مخمر. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 34989
1395
4
طراحی و ساخت دستگاه نانوپوشش دهنده زعفران. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 16391
1395
5
تولید نانوکپسول آلژینات به روش امولسیون جهت اهداف ریزپوشانی. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 34706
1395
6
طراحی و ساخت سامانه حرارتی هوشمند نانوسیالات جهت فرآوری مایعات غذایی. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 10087
1393
7
طرح تدوین استاندارد ملی (رئیس کمیسیون) بلغور گندم، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 19714)
1393
8
طرح تدوین استاندارد ملی (رئیس کمیسیون) بلغور جو، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 19715
1393
9
نانوانکپسوله کردن عصاره زعفران به کمک امولسیون دوگانه و ارزیابی سینتیک رهایش ترکیبات ریزپوشانی شده. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 83580
1393
10
طرح تدوین استاندارد ملی (رئیس کمیسیون) اسفناج خشک، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 16068)
1392
1 2




 جوایز و بورس ها : 

ردیف
عنوان
اهدا كننده
سال دريافت
1
رتبه اول آزمون سراسری کارشناسی¬ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی (
1376
2
کسب رتبه اول در دوره کارشناسی با معدل 75/17 و رتبه اول در دوره ک
1376
3
رتبه دوم در آزمون دکتری دانشگاه تهران در گرایش کنترل کیفیت
1379
4
پذیرفته شدن در آزمون دکتری اعزام به خارج به صورت بورسیه وزارت عل
1380
5
کسب نمره 5/7 در آزمون بین المللی زبان انگلیسی IELTS
1380
6
دریافت جایزه دفاع از پایان نامه دکتری از سوی دولت استرالیا و دان
1385
7
انتخاب پایان نامه دكتري بعنوان پایان نامه برتر سال 2007 دانشگاه
1385
8
- پژوهشگر برتر سال های 1386، 1387، 1388، 1389، 1390، 1391، 1392،
-8
9
انتخاب مقاله چاپ شده در مجله International Journal of Food Prope
2017
10
انتخاب مقاله چاپ شده در مجله Drying Technology بعنوان دومین مقال
2017
1 2 3