دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : علوم و صنایع غذایی

 مرتبه علمی : استاد
 پست الکترونیک : y.maghsoudlou@gau.ac.ir

 رزومه فارسی :   دریافت فایل
 رزومه انگلیسی (CV) : 

 آخرین مدرک تحصیلی : دكترا

 مدارک تحصیلی : 
1 - مقطع کارشناسی (دانشگاه کشاورزی- بنگالور ، رشته مهندسی کشاورزی ، کشور هند ، 1360-1365)
2 - مقطع کارشناسی ارشد (دانشگاه کشاورزی -راهوری ، رشته علوم و صنایع غذایی ، کشور هند ، 1366-1368)
3 - مقطع دکتری (دانشگاه پوسا-دهلی نو ، رشته صنایع غذایی ، کشور هند ، 1368-1373)

 آشنایی با زبان های خارجی : 

انگلیسی


 علایق پژوهشی : 
1 -


2 - بسته بندي فعال و هوشمند مواد غذایی
3 - فرمولاسیون و تولید انواع غذاها نان کیک اسنک و نوشیدنی هاي فراسودمند
4 - فیلمها و پوشش هاي خوراکی
5 - روش هاي نوین فرآوري غیر حرارتی موادغذایی
6 -




 مقالات چاپ شده در نشریات : (39 مورد)

اثر سامانه ترکیبی مادونقرمز-هوای گرم بر فرآیند انجمادزدایی و ویژگی های کیفی هویج
The Impact Of A Combined Infrared-hot Air System On The Thawing Process And Quality Attributes Of Carrots
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- راشین شهسوار 2- مهدی کاشانی نژاد 3- امان محمد ضیائی فر 4- یحیی مقصودلو
ویژگیهای پروبیوتیکی، ارزیابی ایمنی و توانایی تولید آروما برخی لاکتیک اسید باکتریهای جداشده از پنیر سنتی ایرانی
Probiotic Properties, Safety Assessment, And Aroma-generating Attributes Of Some Lactic Acid Bacteria Isolated From Iranian Traditional Cheese
 عنوان نشریه (فارسی) : تخمیر
 Journal Title : Fermentation-Basel
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- زهرا زارعی 2- علی مویدی 3- فرهاد گراوند 4- کوروش تبارحیدر 5- مرتضی خمیری 6- یحیی مقصودلو
ﺑﺮرﺳی اﯾﻤﻨی و وﯾژگیﻫﺎي پﺮوﺑﯿﻮﺗﯿکی ﺑﺎکﺘﺮيﻫﺎي ﻻکﺘﯿک اﺳﯿﺪ ﺟﺪا ﺷﺪه از ﺷﯿﺮ ﺧﺎم و ارزﯾﺎﺑی ﺗﻮاﻧﺎﯾی آنﻫﺎ در ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺮکﯿﺒﺎت ﻣﻌﻄ
Investigation Of Safety, Probiotic Properties And Ability Of Aromatic Compounds Production Of Proteolytic Lactic Acid Bacteria Isolated From Raw Milk
 عنوان نشریه (فارسی) : فرآوری و نگهداری مواد غذایی
 Journal Title : فرآوری و نگهداری مواد غذایی
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- زهرا زارعی 2- علی مویدی 3- مرتضی خمیری 4- یحیی مقصودلو 5- فرهاد گراوند 6- کورش تبار حیدر
تهیه و ارزیابی آنالوگ پنیر خامه ای بز برای بیماران فنیل کتونوری
Preparation And Evaluation Of Goat Cream Cheese Analogue For Phenylketonuria
 عنوان نشریه (فارسی) : نشریه بین المللی تکنولوژی لبنیات
 Journal Title : INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- احمد سلیمانی 2- یحیی مقصودلو 3- مرتضی خمیری 4- علیرضا صادقی ماهونک
مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی و سخت پوست گاماروس با استفاده از حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکرو امولسیون مایع یونی در آب
Comparison Astaxanthin Extraction Of Fenneropenaeus Merguiensis And Pontogammarus Maeoticus By Using Organic Solvent, Sunflower Oil And Ionic Liquid Micro Emulsion
 عنوان نشریه (فارسی) : پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- پریسا فیضی 2- یحیی مقصودلو 3- هدی شهیری طبرستانی 4- سید مهدی جعفری 5- امیر بحری
     

 مقالات ارائه شده در همایش ها : (6 مورد)

بهینه¬سازی استخراج آبی هیدروکلوئید برگ گیاه سیاه ولیک (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ
Hot Water Extraction Optimization Of Hydrocolloid From Hawthorn Leaves By Response Surface Methodology
عنوان همایش(فارسی) : چهارمین کنگره بین¬المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- مریم فلاح نوسر 2- هدی شهیری طبرستانی 3- علیرضا صادقی ماهونک 4- یحیی مقصودلو 5- علی مویدی
ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم دولایه زئین فعال حاوی تیمول پوشش‌دهی شده بر سلولز باکتریایی
Evaluation Of Antimicrobial Properties Of Bilayer Active Zein Film Containing Thymol Coated On Bacterial Cellulose
عنوان همایش(فارسی) : 13th Iranian Horticultural Science Congress, Gorgan, Iran
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- الهام زارع 2- محبوبه کشیری 3- مرتضی خمیری 4- یحیی مقصودلو 5- حبیب الله میرزائی 6- کریمان آرسزیم اوچار
تولید ترکیب قابل چاپ سه بعدی از امولسیون پروتئین پوست مرغ
Fabrication Of Self-assembly Edible Ink Based On Chicken Skin Protein Emulsion Gel For 3d Printing Product
عنوان همایش(فارسی) : 4th International and 29 th National Iranian Food Science and Technology Congress
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1402
 نویسندگان : 1- امیرحسین باقری 2- محبوبه کشیری 3- یحیی مقصودلو 4- سید مهدی جعفری 5- هدی شهیری طبرستانی 6- MELTEM F.M. Serdaroglu
بررسی تأثیر موم زنبور عسل و اسید اولئیک بر ویژگی‌های ضد باکتریایی فیلم‌های پودر نرم گندم حاوی LAE
Investigation The Effect Of Beewax And Oleic Acid On Antibacterial Properities Of Fine Wheat Powder Based Films Containing Lae
عنوان همایش(فارسی) : international apicultural research and sustainable regional development strategy congress
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- محبوبه کشیری 2- میثم دهقانی 3- یحیی مقصودلو 4- محمد قربانی 5- هدی شهیری طبرستانی
تاثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر ویژگی های بافتی و رئولوژیکی پخشینه بر پایه چربی شیر حاوی پودر سمنو
Effect Of Xanthan Gum And Chia Seed Flour On Textural And Rheological Properties Of Milk Fat-based Dispersion Contains Semno Powder
عنوان همایش(فارسی) : Fourth international confrernce on multidisplinarystudied in food industry and nutrition science of Iran
 تاریخ ارائه (شمسی) : 1400
 نویسندگان : 1- سعیده نوریان 2- محبوبه کشیری 3- یحیی مقصودلو 4- مرتضی خمیری 5- هدی شهیری طبرستانی
     

 پایان نامه های ارشد و دکتری : (15 مورد)

مقایسه اثر پیش فرآوری فراصوت و آنزیم بر تولید نشاسته متخلخل از نشاسته‌های گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن و کاربرد آنها در محصول کوکی
Comparison Of Ultrasound And Enzyme Preprocessing Effects On The Production Of Porous Starches From Wheat And Corn And Evaluation Of Iron Ion Absorption Capacity And Their Application In Cookie Product
 دانشجو : سمیه قندهاری علویجه
 مقطع : دکتری
1- سمیه قندهاری علویجه () 2- مهران اعلمی (راهنمای اصلی) 3- یحیی مقصودلو (مشاور) 4- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور)
تاثیر عصاره های تفاله انگور و پوست انار بر کنترل تغییرات رنگ ورقه های سیب خشک شده
Seecnt Oe Ja.dc Dom.nc .c. Domcja.c.tc Dcca Ccta.ntr Oc Tcc Noctaoa Oe Noaoa Nc.cjcr .c .a.c. .ddac Ra.ncr
 دانشجو : منا رنجبر
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محمد قربانی () 2- علیرضا صادقی ماهونک () 3- یحیی مقصودلو () 4- علی مویدی ()
تأثیر افزودن پودر آب ماست حاصل از خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی خمیر و کیفیت نان حجیم
Effects Of The Addition Of Spray Dried Acid Whey On Physico-chemical Properties Of Dough And Quality Of Loaf Bread
 دانشجو : مجید شیرمحمدی
 مقطع : دکتری
1- مهران اعلمی (راهنمای اصلی) 2- یحیی مقصودلو (مشاور) 3- مرتضی خمیری (مشاور)
تولید و بهبود فیلم زیست فعال بر پایه پودر نرم گندم حاوی کارواکرول
Production And Improvement Of Active Bio Film Base On Filterated Wheat Flour Contaning Carvacrol
 دانشجو : مریم پیروموسوی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محبوبه کشیری (راهنمای اصلی) 2- یحیی مقصودلو (مشاور) 3- مرتضی خمیری (مشاور) 4- مهران اعلمی (مشاور) 5- سید مهدی جعفری (داور داخلی)
تولید فیلم چند لایه بر پایه کرافت به عنوان حامل ترکیبات فنولی عصاره چای سبز و ارزیابی رهایش آن در یک سیستم غذایی
Development Of Multilayer Film Based On Kraft As A Carrier Of Antioxidant Component Of Green Tea Extract And Investigation Of Their Release Kinetic In Food Simulants
 دانشجو : حسن اسدی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محبوبه کشیری (راهنمای اصلی) 2- یحیی مقصودلو (مشاور) 3- حبیب الله میرزائی (مشاور) 4- ساجده التینکای سوی (مشاور)
     

 جوایز و نشان های علمی : (1 مورد)

پوستر برتر چهارمین کنگره بین المللی و 29 امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Best Poster Award At 4th International And 29th National Iranian Food Science And Tachnology Congress
عنوان (انگلیسی) : Best Poster Award At 4th International And 29th National Iranian Food Science And Tachnology Congress
 تاریخ (شمسی) : 1402
 1- مریم فلاح 2- هدی شهیری طبرستانی 3- علیرضا صادقی ماهونک 4- یحیی مقصودلو 5- علی مویدی
 سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران
 سایر فعالیت های ترویجی و بین المللی و کارآفرینی : (4 مورد)

استفاده از متخصص خارجی در پایان نامه و طرح پژوهشی
 تاریخ (شمسی) : 1398
 1- محبوبه کشیری 2- یحیی مقصودلو 3- حبیب الله میرزائی 4- ساجده آلتینکای سوی 5- حسن اسدی
 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
استفاده از متخصص خارجی در پایان نامه و طرح پژوهشی-استفاده از متخصص خارجی در پایان نامه و طرح های پژوهش مصوب مرتبط/
 تاریخ (شمسی) : 1399
 1- محبوبه کشیری 2- یحیی مقصودلو 3- علی مویدی 4- ساجده التینکای سوی
 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
استفاده از متخصص خارجی در پایان نامه و طرح پژوهشی
 تاریخ (شمسی) : 1402
 1- محبوبه کشیری 2- امیرحسین باقری 3- یحیی مقصودلو 4- سید مهدی جعفری 5- هدی شهیری طبرستانی 6- فاطما ملتم سردار اوغلو
 
استفاده از متخصص خارجی در پایان نامه و طرح پژوهشی-استفاده از متخصص خارجی در پایان نامه و طرح های پژوهش مصوب مرتبط/
 تاریخ (شمسی) : 1402
 1- الهام زارع 2- محبوبه کشیری 3- مرتضی خمیری 4- یحیی مقصودلو 5- حبیب الله میرزائی
 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

 سوابق اجرایی : 


 سوابق آموزشی : 
دانشجویان کارشناسي ارشد ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
اکرم کوهکن
توليد پنير فراپالايش کم چرب با استفاده از پودر هسته خرما و بهبود وِيژگي¬هاي فيزيکوشيميايي آن با استفاده از آنزيم ترانس گلوتامينازميکروبي
14031
2
انيتا اقاجاني کيسمي
فرمولاسيون پودر نيمه آماده شيريني سنتي کاکا با استفاده از پودر کدو حلوايي و ايزومالت
14031
3
سکينه نراقي راد
بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي ماست کم‌چرب غني شده با موسيلاژ آپونتيا روبوستا و ايزوله پروتئين سويا
14022
4
ميلاد طاهريان
بررسي خواص فيزيکوشيميايي و حسي عصاره قهوه سرد دم تحت تاثير پيش تيمار غيرحرارتي
14012
5
زهرا مهرابي خوزاني
نانوريزپوشاني کافئين در ساختارهاي نانوليپوزومي و کاربرد آن در فرمولاسيون گز
14012
6
عاطفه آلوستاني
جايگزيني متابي سولفيت سديم بااستفاده از اسيد آسکوربيک و عصاره ميخک و بررسي ويژگي¬هاي فيزيکي و شيميايي، حسي و ماندگاري برگه¬هاي خشک¬شده موز
14011
7
معصومه يعقوبي
بررسي ويژگي هاي فيزيکوشيميايي کيک تهيه شده از آرد برنج و ذرت تيمارشده با پلاسماي سرد و ماکروويو
14011
8
اميرحسين باقري
استفاده از اولئوژل پوست مرغ حاوي عصاره ريشه چه مالت جو به عنوان جايگزين چربي در مدل امولسيون گوشتي
14011
9
الهه ايماني
تاثير پيش تيمار عصاره گل سرخ و ويتامينC ، بر خواص فيزيکوشيميايي و ماندگاري اسلايس ميوه بِه خشک شده
14002
10
الهام زارع
توليد و ارزيابي خواص فيزيکي، مکانيکي و ضدميکروبي فيلم دولايه بر پايه زيست کامپوزيت سلولزي حاصل از تخمير چاي کامبوچا پوشش‌دهي شده با زئين حاوي تيمول
14002
1 2 3 4 5 6 7
دانشجویان دکتري تخصصي ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
محيا شريعت علوي
بررسي پديده‌هاي انتقال و خواص رئولوژيکي در فرايند سرخ کردن بادمجان توسط اولئوژل‌هاي‌ طبيعي
14031
2
مهديه اکبري
تاثير برهمکنش ايزوله پروتئين دانه کدو-صمغ فارسي بر ويژگي هاي کيفي خميرآبه و کيک بدون گلوتن
14023
3
سيده الهام ساداتي گل افشاني
توليد و ارزيابي ويژگي هاي سامانه ژل دوگانه هوادهي شده و کاربرد آن در فرمولاسيون خامه قنادي با چربي کاهش يافته
14022
4
فاطمه عباس زاده
تاثير امولسيون پيکرينگ حاوي ويتامين D3 بر ويژگي‌هاي فيزيکوشيميايي و رئولوژيکي خمير و کيک فاقد گلوتن
14022
5
آق سلطان ضيائي فر
مطالعه تجربي و تخمين ضرايب انتقال حرارت در فرآيند انجمادزدايي گوشت گاو منجمد با پرتو مادون قرمز
14021
6
زهرا زارعي
استفاده از کشت کمکي منتخب در توليد پنير سفيد آب نمکي: آناليز متابولوميکس و ارزيابي ديناميک باکتريايي
14021
7
محيا شريعت علوي
بررسي پديده‌هاي انتقال و خواص رئولوژيکي در فرايند سرخ کردن بادمجان توسط اولئوژل‌هاي‌ طبيعي
14021
8
صديقه مقبلي دامنه
ارزيابي تاثير پوشش خوراکي بر ويژگي¬هاي فيزيکوشيميايي ورقه¬هاي گوجه فرنگي خشک شده با سامانه ترکيبي مادون قرمز-هواي داغ و مدل سازي سينتيک انتقال جرم
14012
9
آتوسا کوکبيان
طراحي و کاربرد فيلم کامپوزيت سلولز باکتريايي و پکتين حاصل از ضايعات پوست سير(Allium Sativum L.) حاوي باکتريوسين جدايه اي از سير ترشي سنتي در بسته بندي کالباس
14012
10
اسرافيل محرمي
ارزيابي ويژگي‌هاي فيلم فعال بر پايه پروتئين كنجد حاوي نانو‌ذرات اکسيدروي و نانوامولسيون اسانس زنيان جهت بسته‌بندي سامانه غذايي جامد
14011
1 2 3 4 5
پژوهشگر پسادکتری



 دروس ارائه شده : 

نیمسال 14031

1 - تغذيه ((مقصودلو) سه شنبه 13:00 - 15:00 412 ** (مقصودلو) سه شنبه (هفته فرد) 15:00 - 17:00 412 **)
2 - صنايع بسته بندي پيشرفته ((مقصودلو) دوشنبه 13:00 - 15:00 414 ** (مقصودلو) دوشنبه 15:00 - 17:00 414 **)
3 - فناوري هاي نوين در بسته بندي مواد غذايي ((مقصودلو) دوشنبه 08:00 - 10:00 414 **)

نیمسال 14022

4 - اصول نگهداري مواد غذايي ((مقصودلو) سه شنبه 13:00 - 15:00 412 ** (مقصودلو) سه شنبه (هفته زوج) 15:00 - 17:00 401 **)
5 - صنايع بسته بندي پيشرفته ((مقصودلو) دوشنبه 13:00 - 15:00 119 ** (مقصودلو) دوشنبه (هفته فرد) 15:00 - 17:00 414 **)
6 - فرآيندهاي غيرحرارتي مواد غذايي ((مقصودلو) دوشنبه 08:00 - 10:00 413 **)
7 - قوانين و سيستم هاي ملي و بين المللي صنايع غذايي ((مقصودلو) سه شنبه 08:00 - 10:00 112 **)

نیمسال 14021

8 - تغذيه ((مقصودلو) سه شنبه 13:00 - 15:00 401 ** (مقصودلو) سه شنبه (هفته فرد) 15:00 - 17:00 412 **)
9 - فناوري هاي نوين در بسته بندي مواد غذايي ((مقصودلو) دوشنبه 08:00 - 10:00 413 **)

نیمسال 14012

10 - اصول نگهداري مواد غذايي ((مقصودلو) سه شنبه 13:00 - 15:00 411 ** (مقصودلو) سه شنبه (هفته زوج) 15:00 - 17:00 411 **)
11 - زبان انگليسي تخصصي ((مقصودلو) يکشنبه 13:00 - 15:00 411 **)
12 - فرآيندهاي غيرحرارتي مواد غذايي ((مقصودلو) دوشنبه 13:00 - 15:00 401 **)

نیمسال 14011

13 - تغذيه ((مقصودلو) سه شنبه 08:00 - 10:00 101 ** (مقصودلو) سه شنبه 15:00 - 17:00 101 **)
14 - فناوري هاي نوين در بسته بندي مواد غذايي ((مقصودلو) دوشنبه 08:00 - 10:00 402 **)

نیمسال 14002

15 - اصول نگهداري مواد غذايي ((مقصودلو) سه شنبه 13:00 - 15:00 411 ** (مقصودلو) سه شنبه 15:00 - 17:00 411 **)
16 - زبان انگليسي تخصصي ((مقصودلو) يکشنبه 13:00 - 15:00 411 **)
17 - فرآيندهاي غيرحرارتي مواد غذايي ((مقصودلو) دوشنبه 15:00 - 17:00 414 **)
18 - قوانين و سيستم هاي ملي و بين المللي صنايع غذايي ((مقصودلو) دوشنبه 13:00 - 15:00 413 **)

نیمسال 14001

19 - تغذيه ((مقصودلو) سه شنبه 08:00 - 10:00 413 ** سه شنبه 15:00 - 17:00 **)
20 - صنايع بسته بندي پيشرفته ((مقصودلو) سه شنبه 13:00 - 15:00 414/1 اتاق شورا ** (مقصودلو) سه شنبه 15:00 - 17:00 414/1 اتاق شورا **)
21 - فناوري هاي نوين در بسته بندي مواد غذايي ((مقصودلو) دوشنبه 13:00 - 15:00 413 **)


 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
ردیف
عنوان اصلی کتاب
عنوان فارسی کتاب
مترجمان
نویسندگان
سال انتشار
محل انتشار
1
Prevention of post harvest food losses:Fruits, Vegetables and Root crops
پيشگيري از ضايعات پس از برداشت مواد غذايي: ميوه ها، سبزيها و محصولات ريشه اي
مقصودلو،ي. و رفعتیان، ن.
Food and Agricultural Organization of United Nations
1382
دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان
2
Fruit Processing
فرآوری میوه
مقصودلو،ي. و قربانی، م
D.Arthey and P.R.Ashurst
1382
دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان
3
Food irradiation:a technique for preservation and improving the safety of food
پرتودهي موادغذايي:روشی برای نگهداری و بهبود ایمنی مواد غذایی
مقصودلو،ي.، كاشاني نژاد،م. و رفعتيان، ن.
WHO and FAO
1383
موسسه چاپ و انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
4
Environmentally sound technologies in the food industries
فن‌آوري هاي سازگار با محيط زيست در صنايع غذايي
مقصودلو،ي.، كاشاني نژاد، م.، معتمدزادگان، ع.، رنجبر، آ. و چابرا، د.
United Nations Economic and Social Commissin for South Asia
1385
موسسه آموزش عالی گلستان
5
Biscuit, Cracker and Cookie recipes for the food industry
دستورالعمل تولید بیسکویت،کراکر و کوکی
یحیی مقصودلو، شیما شایانفر، دانیال چابرا و محبوبه کشیری
Duncan Manley
1392
دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان
6
Organic Acids and Food Preservation
اسیدهای آلی و نگهداری مواد غذایی
یحیی مقصودلو و سجاد قادری
Maria M. Theron and J.F.Rykers Lues
1392
موسسه آموزش عالی تجن-در دست چاپ
7
Food Engineering Research Developments
پیشرفت های پژوهشی در مهندسی غذایی
یحیی مقصودلو، فاطمه شهدادی و مریم افراسیابی
Terrance P. Klening
1396
پژوهشکده مهندسی مخاطرات طبیعی و امنیت غذایی-زیرچاپ
8
Innovations in Food Packaging
نوآوری ها در بسته بندی مواد غذایی
یحیی مقصودلو، دانیال دهناد و آتنا دهقان
Han, Jung H
1393
موسسه آموزش عالی گلستان
9
Frozen Food Science and Technology
علوم و فنآوری غذا های منجمد
یحیی مقصودلو، بهاره فتحی، سمیه رضایی و میلاد چراغپور
Judith A. Evans
1393
موسسه آموزش عالی گلستان
10
Biopolymers Based Micro and Nano Materials
نانو و میکرو مواد بر پایه پلیمرهای زیستی
یحیی مقصودلو، مسلم صباغی و حسن صباغی
Nitar Nwe
1395
پژوهشکده مهندسی مخاطرات طبیعی و امنیت غذایی دانش ا


کتاب های تالیف شده
ردیف
عنوان کتاب
مولف
سال انتشار
محل انتشار
1
عمل آوری حاویار تاسماهیان
یحیی مقصودلو
1382
نشر علوم كشاورزي (ISBN: 964-6832-53-9)
2
تکنولوژی تولید سوهان
یحیی مقصودلو
1382
نشر علوم كشاورزي (ISBN: 964-6832-52-0)
3
کاربرد انرژی هسته ای در صنایع غذایی
مقصودلو،ی.، چابرا، د. و رضوی، ا.
1385
موسسه آموزش عالی گلستان
4
مالت: تکنولوژی تولید, کاربردها و کنترل کیفیت
مقصودلو،ی.، کشیری، م.، آقاجانی، ن. و دارایی، ا.
1389
دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان (ISBN:978-964-94737-0-3 )
5
تکنولوژی مواد غذایی
یحیی مقصودلو، سجاد قادری و محمد گنجه
1395
موسسه آموزش عالی گلستان
6
اصول مهندسی و طراحی کارخانجات صنایع غذایی
یحیی مقصودلو، محمد گنجه و سجاد قادری
1395
موسسه آموزش عالی گلستان
7
فیتوزوم:تکنولوژی تولید، ویژگی ها وکاربردهای آن در فرمولاسیون های غذایی و نوشیدنی ها
یحیی مقصودلو و زهرا حوراسفند
1392
موسسه آموزش عالی گلستان
8
اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی
یحیی مقصودلو
1396
پژوهشکده مهندسی مخاطرات طبیعی و امنیت غذایی دانش اندیش
9
علوم و فناوری تخم مرغ
یحیی مقصودلو و منصوره سلیمانی فرد
پژوهشکده مهندسی
1396
10
فناوری های پیشرفته در فرآوری مواد غذایی: حرارتی، غیرحرارتی ، انجماد.
مقصودلو،ی.، صباغی، م و صباغی، ح.
1396
انتشارات پژوهشکده مهندسی مخاطرات طبیعی و امنیت غذایی دانش اندیش


مجلات داخلی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
بررسی ویزگی های تلعسلییغفلص8عل تسلسعسفس تیسلازع7یفس تسلساسلسل یاسلسغسیفلسال سعسلسیغسبسیبلسغس
3345
eng
45665
2333
2
بررسی ترکیبات غذایی و محتوای انرژی سه واریته متدوال خرمای ایرانی
مقصودلو، ی ، معتمد زادگان، ا.، اسماعیل زاده، ر. و حمزه، ش.
مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی
1
far
1384
51-45
3
شبیه سازی مدل سینتیک خشک کردن دانه گندم رقم تجن
رفیعی، ش. و مقصودلو، ی
مجله علوم وصنایع غذایی ایران
4
far
1384
9-1
4
بررسی اثر تیمارهای فیزیکی وشیمیایی برروی عمر انباری پرتقال تامپسون
زارعی، ح.،شریفانی، م.، رضوی، س.ا. و مقصودلو، ی.1384
مجله علوم کشاورزی ومنابع طبیعی
12
far
1384
45-37
5
بررسی تاثیر متغیرهای خشک کردن بر خصوصیات کیفی پسته رقم اوحدی
کاشانی نژاد، م.، مرتضوی، ع.، سیف کردی، ع. و مقصودلو، ی.
مجله علوم کشاورزی ایران
5
far
1384
108-107
6
بررسی تاثیر نفوذ تحت فشار کلرور کلسیم بر حفظ خصوصیات کیفی سیب
کاشانی نژاد، م. مرتضوی، ع. پورآذرنگ، ه. و مقصودلو، ی.
مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی
3
far
1384
60-52
7
بررسی باقیمانده سم دیازینون در واریته های خربزه های استان خراسان رضوی پس از سه مرتبه سم پاشی
معتمد زادگان،ع.، مرتضوی،ع.، مقصودلو، ی.، امیری،ب. و اسماعیل زاده کناری،ر
مجله علوم و صنایع کشاورزی، جلد
4
far
1385
20-13
8
بررسی مقاومت ایزوله هایی از بیفیدوباکتریوم بومی ایران به نمک های صفراوی و اسید معده شبیه سازی شده
خمیری،م.، بهادرقدوسی،ح.، مرتضوی،ع.، مقصودلو، ی. و سلطانی
مجله علوم پزشکی کرمان
3
far
1385
188-181
9
مقایسه ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو صحرا
کشیری، م.، مقصودلو، ی. ، کاشانی نژاد، م.و حسینی،ح
فصلنامه علوم وصنایع غذایی ایران
3
eng
1387
68-61 استاد راهنما
10
بررسی دیدگاه کارآموزان و کارفرمایان در زمینه تاثیر آموزشهای فنی وحرفه ای برصنعت کشاورزی دراستان گلستان
خواجه شاهکویی،ع.ر.، قدیری معصوم،م.، مقصودلو،ی.و وطنی،ع
مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
3
far
1387
19-17
1 2 3 4 5 6 7 8


مجلات خارجی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
Effect of glycerol concentration on characteristics of novel films made from soluble soybean polysaccharide
Tajik, S., Maghsoudlou, Y., Khodaiyan, F., S.M.Jafari, Ghasemlou, M.and Aalami, M
Carbohydrate Polymers
97(2)
eng
2013
817–824استاد راهنما
2
The Efect of Maturity Stage on Physicochemical Properties of Tomatoes
Maghsoudlou, Y., Afrasiabi, M., Kashani Nejad, M.and Shahdadi, F
Asian Journal of Agricultural Sciences
eng
2012
Accepted
3
Influence of Harvesting Date on Tomato Paste Quality
Afrasiabi, M., Maghsoudlou, Y., Kashani Nejad, M.and Shahdadi
Asian Journal of Agricultural Sciences
eng
2012
Acceptedاستاد راهنما
4
Comparison between Artificial Neural Network (MLP) and Mathematical Peleg’s Model for Moisture Content Estimation of Dried Potato Cubes
Maghsoudlou, Y. and Salimi Hizaji, A
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods
QAS-01-2012-0145R1
eng
2012
Accepted
5
Optimaization of roselle beverage formulation using response surface methodology
Mashkour, M., Maghsoudlou, Y. and Hashemi Shahraki
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods, June 2013; 5(2):119-129
5(2
eng
2013
119-129 استادراهنما
6
Optimaization of humidity absorbers in active packaging of button mushroom by response surface methodology and genetic algorithm
Maghsoudlou, Y., Hashemi Shahraki, M., and Mashkour, M
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods
DOI:10.3920/QAS2012.0116
eng
2012
7
Effect of Pretreatment Conditions on Physicochemical Properties of Rainbow Trout Skin Gelatin
Shahiri Tabarestani, H., Maghsoudlou, Y., Motamedzadegan, A.and Sadeghi Mahoonak, A.R
Journal of Aquatic Food Product Technology, DOI
استاد راهنما
eng
2013
10.1080/10498850.201
8
Evaluation of Anti-Fungal Activity of Chitosan and its Effect on the Moisture Absorption and Organoleptic Characteristics of Pistachio Nuts
Maghsoudlou, A., Maghsoudlou, Y., Khomeiri, M. and Ghorbani
International Journal on Advanced Science, Engineering and Information Technology
2
eng
2012
69-65 استاد راهنما
9
Physicochemical Properties and Stability of Oil Extracted from Three Canola Varieties Grown in Golestan Province of Iran
Beigmohammadi, Z., Maghsoudlou, Y., Safari, H. and Sadeghi Mahoonak
J.Agr.Sci.Tech
14
eng
2012
586-577استاد راهنما
10
Study on some properties of acid-soluble collagens isolated from fish skin and bones of rainbow trout( Onchorhynchus mykiss)
Shahiri Tabarestani, H., Maghsoudlou, Y., Motamedzadegan, A., Sadeghi Mahounak, A.R. and Rostamzad, H
International Food Research Journal
19
eng
2012
67-59 استاد راهنما
1 2 3 4


همایش های داخلی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
با توجه به عدم ورود اطلاعات در بخش های مربوطه، با کلیک بر روی آیکون "متفرقه"می توانید خلاصه سوابق و اطلاعات تکمیلی را مشاهده فرمایید.
eng
2
20papers to be entered
eng
3
امکان سنجی تولید فیلم خوراکی و زیست تخریب پذیر جدید از پلی ساکاریدهای محلول سویا و تاثیر پلاستی سایزر بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی آن
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا
تاجیک، س.، مقصودلو، ی.، خدائیان، ف. جعفری، س.م. و اعلمی، م
eng
1391
ایران
تهران
4
کاربرد پلی ساکاریدهای محلول سویا حاصل از ضایعات کارخانجات فرآوری سویا در صنایع غذایی
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا
تاجیک، س.، مقصودلو، ی.، خدائیان، ف. جعفری، س.م. و اعلمی، م
far
1391
ایران
تهران
5
بسته بندی و اثر آن بر توسعه محصول با نگاه ویژه به سیستم های رهاساز در بسته بندی باهوش
دومین سمینار ملی امنیت غذایی
ملاحسینی، م. و مقصود لو، ی
far
26-27 مهر ماه، 1391
ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
6
بررسی اثرات غذایی و دارویی گیاه دارویی چای ترش با نگاهی ویژه به کاربرد آن در تولید فراورده های غذایی و دارویی فراسودمند
دومین سمینار ملی امنیت غذایی
ملا حسینی، م.، مقصودلو، ی. و علیمی، م
far
26-27 مهر ماه، 1391
ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
7
پوشش دهی خلال سیب زمینی به کمک هیدروکلوئید دانه های بزرک و ریحان. دومین سمینار ملی امنیت غذایی
دومین سمینار ملی امنیت غذایی
قنبری، م.، مقصودلو، ی. و باقری، ر
far
26-27 مهر ماه- 1391
ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
8
عملکرد هیدروکلوئید دانه قدومه شیرازی در تولید خلال سیب زمینی کم چرب در برابر کربوکسی متیل سلولز
دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بنکدار، آ.، مقصودلو، ی. و باقری، ر
far
26-27 مهر ماه، 1391
ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
9
تاثیر افزودن سبوس گندم برخواص کیفی پخت و ماندگاری نان بربری
دومین سمینار ملی امنیت غذایی
مقصودلو، ی.، معتمدزادگان، ع. و چراغ پور خنکدار، م.
far
26-27 مهر ماه،1391
ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
10
کاهش جذب روغن در سیب زمینی نیمه آماده با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی
دومین سمینار ملی امنیت غذایی
باقری، ر.، گلستان، ل.، مقصودلو، ی. و شهیدی یاساقی، س.ا.
far
26-27 مهر ماه،1391
ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
1 2 3 4 5


همایش های خارجی
موردی یافت نشد .



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
ردیف
عنوان طرح
مجری
همکاران
سال
محل اجرا
نوع
1
علایق تحقیقاتی: 1-فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی 2-غذاها و نوشیدنی های فراسودمند/ رژیمی/ حلال 3-روش های نوین غیر حرارتی فرآوری و نگهداری مواد غذایی
ملی


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
ردیف
عنوان
سال ثبت
1
فرآيند استخراج بهينه شده ليكوپن از پوست و ضايعات گ
1389
2
فرمولاسيون ماست طعم دار ميوه اي قالبي با استفاده ا
1390
3
بتالائين هاي چغندر قرمز مناسبترين رنگ دانه طبيعي ج
1390
4
طراحي و ساخت دستگاه رنگ سنجي بهينه شده به روش پردا
1390
5
فرآيند توليد نوشيدني چاي ترش سرد مورد استفاده براي
1391
6
فرمولاسيون ماست سنتي با طعم گياهي
1391
7
فرمولاسيون ماست فراسودمند با استفاده از ميوه كوهي
1391
8
ثبت ژن -19 مورد
2013
9
فرآیند بهره گیری از پروتئین جوانه گندم در تولید سس مای.نز بدون تخم مرغ
1393




 جوایز و بورس ها : 

ردیف
عنوان
اهدا كننده
سال دريافت
1
رتبه اول(First Class with Distinction) ك.ارشد
P.G.School, MPAU. India
1988
2
پژوهشگر برتر دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان
وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
1385
3
استاد برتر و برگزيده جشنواره علوم وصنايع غذايي ايران
انجمن متخصصان علوم و صنايع غذايي ايران
1391
4
استاد برتر جامعه بسیج اساتید-جشنواره جهادگران علم و فناوری
سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان گلستان
1395
5
استاد برگزیده(استاد در تراز انقلاب)
سازمان بسیج اساتید
1398