دسترسی سریع  
  • اعضای هیئت علمی
  • صندوق رفاه دانشجویان
  • سامانه تغذیه
  • سامانه کنترل تردد
  • احکام کارگزینی
  • فیش حقوقی
  • سامانه نظارت و ارزیابی
  • مگیران
  • سیویلیکا
  • قوانین و آیین نامه ها
  • مرکز دانلود
  • گروه فناوری اطلاعات
پست الکترونیک
تلفن های تماس
سوالات متداول
چهار شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۲
شرایط پذیرش دانشجو
English
العربية
  •   ریاست
    ◁ ریاست دانشگاه
    ◁ پیام ریاست دانشگاه
    ◁ مديریت حوزه رياست و روابط عمومی
    ◁ دبیرخانه دانشگاه معین استان
    ◁ مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه
    ◁ دبیرخانه نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت استان
    ◁ مدیریت امور حقوقی و قراردادها
    ◁ دبیرخانه کمیسیون دائمی و هیات امناء
    ◁ اداره حراست
    ◁ دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیئت علمی
    ◁ گروه امور دانشجویان شاهد و ايثارگر
    ◁ هسته گزینش
    ◁ امور زنان و خانواده
    ◁ مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری
  •  دفتر نهاد رهبری
  •   معاونت‌ها
    ◁ معاونت اداری مالی توسعه منابع
    ◁ معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی
    ◁ معاونت پژوهشی و فناوری
    ◁ معاونت دانشجویی
    ◁ معاونت فرهنگی و اجتماعی
  •   دانشکده‌ها
    ◁ شیلات و محیط زیست
    ◁ مرتع و آبخیزداری
    ◁ علوم جنگل
    ◁ مهندسی چوب و کاغذ
    ◁ صنایع غذایی
    ◁ علوم دامی
    ◁ تولید گیاهی
    ◁ مهندسی آب و خاک
    ◁ مدیریت کشاورزی
  •   مراکز وابسته
    ◁ مرکز رشد واحدهای فناور
    ◁ کلینیک مادرتخصصی کشاورزی و منابع طبیعی
    ◁ مرکز کارآفرینی
    ◁ پژوهشکده ها
    ◁ مجتمع نوآوری
  •  مدیریت سبز
  •   اسناد و تصاویر
    ◁ گالری تصاویر
    ◁ خبرنامه
    ◁ بروشور
    ◁ کلیپ های دانشگاه
    ◁ اینفوگرافیک
    ◁ گزارش
  •   درباره دانشگاه
    ◁ تاريخچه دانشگاه
    ◁ شهدای دانشگاه
    ◁ رؤسای پيشين
    ◁ ساختار دانشگاه
  •  ارتباط با ما

فن بازار (علیرضا صادقی ماهونک)


امکان سنجی جایگزینی شیره خرما در بستنی کم چرب بر پایه آب پنیر

بهبود پایداري سس کچاپ با استفاده از هیدروکلوئیدهاي بومی

تاثیر جایگزینی شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رفتار رئولوژیکی بستنی وانیلی

تولید پروتئین هم رسوب سویا و آب پنیر

تولید پروتئین هم رسوب کلزا و آب پنیر

تولید پروتئین هیدرولیز شده زیست فعال از ایزوله پروتئینی آب پنیر

تولید پروتئین هیدرولیز شده زیست فعال از ایزوله سویا

تولید پروتئین هیدرولیز شده زیست فعال از ضایعات کشتاري

تولید پروتئین هیدرولیز شده زیست فعال از ماهی کاراس

تولید دسر لبنی با جایگزینی شیرین کننده طبیعی استویا

تولید سس مایونز بر پایه جایگزینی تخم مرغ با شیر

غنی سازي شیرینی سنتی کاکا با کدو حلوایی



  تاریخ آخرین بروزرسانی : 03 اسفند 1399 - 11:28
  • صندوق رفاه دانشجویان
  • سامانه نشریات
  • کتابخانه مرکزی
  • پایان نامه ها
  • اعضای هیئت علمی
  • پارک علم و فناوری
  • تلفن های تماس
  • احکام کارگزینی
  • سامانه کنترل تردد
  • سامانه موارد خاص
  • سامانه سجاد
  • آزمایشگاه مرکزی
  • خانه طبیعت
  • هفته پژوهش
  •  ساختار و مراکز دانشگاه
      • ◁ حوزه ریاست و روابط عمومی
      • ◁ بنیاد مردمی
      • ◁ نهاد رهبری در دانشگاه
      • ◁ هئیت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت
      • ◁ هیات امنا
      • ◁ مرکز رشد واحدهای فناور
      • ◁ مرکز کارآفرینی
      • ◁ مدیریت همکاری های علمی و بین المللی
      • ◁ گروه فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای
      • ◁ آزمایشگاه مرکزی
      • ◁ انتخاب واحد دانشجویان
      • ◁ رزرو غذا دانشجویان
      • ◁ قوانین، فرم ها و شیوه نامه ها
      • ◁ کتابخانه مرکزی
      • ◁ مرکز اسناد
      • ◁ مرکز نشر
      • ◁ دفتر نشریات
      • ◁ پست الکترونیک دانشگاه
تماس با ما
 آدرس: گرگان ، خیابان شهید بهشتی ، سازمان مرکزی دانشگاه
 کد پستی: ۴۹۱۳۸۱۵۷۳۹
 نمابر: ۰۱۷ ۳۲۲۲ ۰۶۴۰
 پست الکترونیکی:
 تلفن های تماس: ۰۱۷ ۳۲۲۵ ۱۷۰۱ – ۰۱۷ ۳۲۲۵ ۱۷۰۲ – ۰۱۷ ۳۲۲۵ ۱۷۰۴ – ۰۱۷ ۳۲۲۲ ۰۳۲۱
پیوند های مفید
  • ◁ دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی
  • ◁ سامانه تدارکات الکترونیکی دولت
  • ◁ پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
  • ◁ وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری
  • ◁ استانداری گلستان
  • ◁ کارگروه تخصصی آموزش عالی الکترونیکی

© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان محفوظ می باشد.  |  طراحی و پشتیبانی : شرکت فن آوران طرح نو گلستان