امکان سنجی جایگزینی شیره خرما در بستنی کم چرب بر پایه آب پنیر
بهبود پایداري سس کچاپ با استفاده از هیدروکلوئیدهاي بومی
تاثیر جایگزینی شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رفتار رئولوژیکی بستنی وانیلی
تولید پروتئین هم رسوب سویا و آب پنیر
تولید پروتئین هم رسوب کلزا و آب پنیر
تولید پروتئین هیدرولیز شده زیست فعال از ایزوله پروتئینی آب پنیر
تولید پروتئین هیدرولیز شده زیست فعال از ایزوله سویا
تولید پروتئین هیدرولیز شده زیست فعال از ضایعات کشتاري
تولید پروتئین هیدرولیز شده زیست فعال از ماهی کاراس
تولید دسر لبنی با جایگزینی شیرین کننده طبیعی استویا
تولید سس مایونز بر پایه جایگزینی تخم مرغ با شیر
غنی سازي شیرینی سنتی کاکا با کدو حلوایی