دانشکده : صنایع غذایی
 گروه آموزشی : مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

 مرتبه علمی : استاد
 پست الکترونیک : kashani@gau.ac.ir

 فایل رزومه (CV) :   دریافت فایل
 آخرین مدرک تحصیلی : دكترا

 مدارک تحصیلی : 
1 - مقطع کارشناسی (دانشگاه فردوسی مشهد ، رشته علوم و صنایع غذایی ، کشور ایران ، 1375)
2 - مقطع کارشناسی ارشد (دانشگاه فردوسی مشهد ، رشته علوم و صنایع غذایی ، کشور ایران ، 1377)
3 - مقطع دکتری (دانشگاه فردوسی مشهد ، رشته صنایع غذایی- گرایش مهندسی ، کشور ایران ، 1382)

 آشنایی با زبان های خارجی :  انگلیسی، عربی

 علایق پژوهشی : 
1 - مهندسی مواد غذایی
2 - خصوصیات فیزیکی مواد غذایی و محصولات کشاورزی
3 - خصوصیات رئولوژیکی مواد غذایی
4 - خشک کردن و نگهداری مواد غذایی و محصولات کشاورزی



 مقالات چاپ شده در نشریات : (52 مورد)

پیشبینی الگوي توزیع پارامترهاي موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
Predicting The Distribution Pattern Of Parameters Affecting The Heat Transfer Coefficient Of Nanofluid In Shell And Tube Heat Exchangers Using Computational Fluid Dynamics
 عنوان نشریه (فارسی) : فرآوری و نگهداری مواد غذایی
 Journal Title : Food processing and preservation journal
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- عبدالستار عوض صوفیان 2- سید مهدی جعفری 3- مهدی کاشانی نژاد 4- علیرضا صادقی 5- نرجس ملک جانی
ارزیابی ویژگیهاي پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس برویس به عنوان باکتري اسید لاکتیک غالب جدا شده از آمارانت تخمیر شده
Evaluation Of Probiotic Properties Of Lactobacillus Brevis As The Predominant Lab Isolated From Fermented Amaranth
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : Iranian Journal of Food Science and Technology
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- پروین شایسته کیا 2- علیرضا صادقی 3- مهدی کاشانی نژاد 4- مرتضی خمیری 5- مریم زارعلی
بررسی تاثیر تابش گاما و مایکروویو و دمای بالا بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ آوی سینا
Evaluation Of The Effect Of Gamma And Microwave Irradiation And High Temperature On The Antioxidant Properties Of The Avicennia Marina Leaf Extract
 عنوان نشریه (فارسی) : فیزیک و شیمی پرتو
 Journal Title : RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- الهه اربیدار 2- محمد علی سحری 3- حبیب الله میرزائی 4- مهدی کاشانی نژاد 5- محمد مولایی
استفاده از ماش جوانه زده تخمیر شده در فرآوری نان گندم غنی شده
Use Of Fermented Sprouted Mung Bean (vigna Radiata) Containing Protective Starter Culture Lab To Produce Clean-label Fortified Wheat Bread
 عنوان نشریه (فارسی) : مجله بین المللی علوم و صنایع غذایی
 Journal Title : INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- محمد آریاشاد 2- علیرضا صادقی 3- مریم نوری 4- مریم ابراهیمی 5- مهدی کاشانی نژاد 6- مهران اعلمی
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آرد بلوط (Quercus persica) تخمیر شده
Evaluation Of Probiotic And Antifungal Properties Of The Predominant Lab Isolated From Fermented Acorn (quercus Persica)
 عنوان نشریه (فارسی) : علوم و صنایع غذایی ایران
 Journal Title : Journal of food science and technology(Iran)
 تاریخ چاپ (شمسی) : 1401
 نویسندگان : 1- حسین پورعبدالله 2- علیرضا صادقی 3- مریم ابراهیمی 4- مهدی کاشانی نژاد 5- هدی شهیری طبرستانی 6- جلال محمدزاده
     

 پایان نامه های ارشد و دکتری : (10 مورد)

تولید کنسانتره پروتئین بادام شیرین و استفاده از آن در فرمولاسیون کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
Production Of Sweet Almond Protein Concentrate And Its Application In Gluten-free Rice Cake
 دانشجو : فاطمه عباس زاده
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- مهران اعلمی (راهنمای اصلی) 2- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 3- مهدی کاشانی نژاد (مشاور)
تأثیر تیمارهای حرارتی-رطوبتی و اکستروژن بر ویژگیهای فی زیکوشیمیایی آرد ارزن، خمیر و کیک حاصل
Effect Of Heat-moisture And Extrusion Treatments On Physicochemical Properties Of Millet Flour, Batter And Cake
 دانشجو : بهاره فتحی
 مقطع : دکتری
1- مهران اعلمی (راهنمای اصلی) 2- مهدی کاشانی نژاد (مشاور) 3- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور)
تأثیر نمک زنی و روش هاي مختلف برشته کردن بر تشکیل آکریل آمید در مغز پسته
Effects Of Salting And Different Roasting Methods On Acrylamide Formation In Pistachio
 دانشجو : سونیا اسدی
 مقطع : دکتری
1- مهران اعلمی (راهنمای اصلی) 2- مهدی کاشانی نژاد (مشاور) 3- محمد قربانی (مشاور) 4- شهرام شعیبی (راهنمای دوم) 5- مصطفی دلاور (مشاور)
تخمين پايداري اکسايشي بادام در مقابل اکسایش با استفاده از آزمون تسريع يافته
Prediction Of Oxidative Stability Of Almond Usinf Accelerated Shelf- Life
 دانشجو : مرضیه رئیسی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- محمد قربانی (راهنمای اصلی) 2- علیرضا صادقی ماهونک (مشاور) 3- مهدی کاشانی نژاد (مشاور)
نانوریزپوشانی ید توسط نانوکریستال سلولز حاصل از پوست سخت گردو و مدل سازی رهایش آن
Synthesis And Characterization Of Cellulose Nanocrystals Derived From Walnut Shell Agricultural Residues
 دانشجو : فرشاد همتی
 مقطع : کارشناسی ارشد
1- سید مهدی جعفری (راهنمای اصلی) 2- مهدی کاشانی نژاد (مشاور) 3- مجتبی بارانی مطلق (مشاور) 4- هدی شهیری طبرستانی (داور خارجی) 5- حبیب الله میرزائی (داور داخلی)
     


 سوابق اجرایی : 


 سوابق آموزشی : 
دانشجویان کارشناسي ارشد ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
طراوت اندروا
بررسي خواص فيزيکو شيميايي و حسي برگه سيب طعم¬دار حاصل از آبگيري اسمزي در آب زرشک کوهي و خشک کردن با مادون قرمز
14012
2
مهرسا سيف اللهي داويجاني
بررسي خاصيت ضد کلستريديومي مخمرهاي جداسازي شده از کامبوچا و امکان جلوگيري از بادکردگي پنير لاکتيکي در طول دوره نگهداري با به کارگيري کامبوچا و سويه مخمري منتخب در فرآيند توليد
14012
3
شاديه يوسفي
خشک کردن سيب با استفاده از خشک کن خورشيدي با چرخه جاذب در دو حالت تابش مستقيم –همرفتي و غير مستقيم-همرفتي.
14011
4
فرشته علي رضائي
سنتز نانوالياف پلي‌وينيل الکل حاوي D-ليمونن به ‌‌روش الکتروريسي به عنوان ورق پارچمنت پنير
14001
5
مريم پهلواني
ارزيابي ويژگي‌هاي فناوري-عملکردي مخمر منتخب جداشده از خميرترش جو جوانه‌زده غني‌شده با پودر پسته
13992
6
پروين شايسته کيا
فارسي: ارزيابي ويژگي¬هاي ضد قارچي، پروبيوتيکي و فناوري باکتري اسيد لاکتيک انتخابي جدا شده از باکويت و آمارانت تخمير شده
13991
7
مرضيه نظري
بررسي ويژگي‌هاي فيزيکوشيميايي شيريني باميه طي فرآيند سرخ کردن عميق
13982
8
خليل مرادگنبد
بررسي رفتار خشک‌شدن شلتوک در خشک‌کن ترکيبي بستر سيال- مادون قرمز به همراه ذرات بي اثر
13982
9
محمد ارياشاد
ارزيابي خصوصيات فناوري-عملکردي جدايه لاکتيکي انتخابي جوانه ماش تخمير شده و استفاده از آن در فراوري نان حجيم
13971
10
حسين پورعبدالله
ارزيابي خصوصيات فناوري-عملکردي جدايه لاکتيکي انتخابي خميرترش بلوط (Quercus persica) و استفاده از آن در تخمير کنترل شده آرد بلوط جهت فرآوري نان حجيم حاوي پوره کدو سبز (Cucurbita pepo)
13962
1 2 3 4 5 6
دانشجویان دکتري تخصصي ناپيوسته

ردیف
نام و نام خانوادگی
عنوان پروپوزال
شماره ترم
1
اق سلطان ضيايي فر
مطالعه تجربي و تخمين ضرايب انتقال حرارت در فرآيند انجمادزدايي گوشت گاو منجمد با پرتو مادون قرمز
14021
2
ساناز معيري
: بررسي ويژگي‌هاي آنتي‌اکسيداني پروتئين هيدروليز شده¬ي کنجاله بادام شيرين و ريزپوشاني آنها در بيدهاي هيدروژلي با استفاده از ترکيب صمغ‌هاي بومي و آلژينات، پوشش‌دهي شده با کيتوزان جهت رسانش پايدار
14013
3
هادي باقري ثالث
بررسي تاثير فرآيند ترکيبي سرخ‌کردن با هواي داغ و پرتودهي فروسرخ بر خواص فيزيکوشيميايي ناگت مرغ
14012
4
صديقه مقبلي دامنه
ارزيابي تاثير پوشش خوراکي بر ويژگي¬هاي فيزيکوشيميايي ورقه¬هاي گوجه فرنگي خشک شده با سامانه ترکيبي مادون قرمز-هواي داغ و مدل سازي سينتيک انتقال جرم
14012
5
هدي قديري بايعکلايي
ساخت سيستم پاستوريزاسيون نوشيدني ‌پرتقال توسط گرمايش القايي مغناطيسي و بررسي عملکرد آن بر خواص نمونه
14011
6
سيدسهيل اميري عقدايي
بهبود کيفيت نان بدون گلوتن با استفاده از برهمکنش ايزوله پروتئين باقلا - صمغ دانه بالنگوي شيرازي
14002
7
سمانه هاشم خاني
اثر تابش مادون قرمز در کاهش اسپور آسپرژيلوس فلاووس و ميزان آفلاتوکسين در زعفران (Crocus sativus)
14002
8
طاهره جهاني
تهيه مدلهاي رگرسيوني جهت بررسي ويژگيهاي بافتي و عملکردي پنير موزارلاي کم چرب با استفاده از تصويربرداري فراطيفي مبتني بر روشهاي يادگيري ماشين
14002
9
نسيم محمديان
توسعه بيني الکترونيک به منظور بررسي تغييرات کيفي، تقلب و فساد آبليمو به کمک هوش مصنوعي
14001
10
ساناز کمالي
بهينه سازي شرايط توليد شيرخشک شتر بدون فنيل آلانين با استفاده از خشک کن پاششي و به کمک الگوريتم هاي فرا ابتکاري
13992
1 2 3 4 5
پژوهشگر پسادکتری



 دروس ارائه شده : 

نیمسال 14002

1 - اصول مهندسي صنايع غذايي(1) ((کاشاني نژاد) دوشنبه 08:00 - 10:00 411 ** (کاشاني نژاد) سه شنبه 15:00 - 17:00 412 **)
2 - خواص فيزيکي مواد غذايي ((کاشاني نژاد) يکشنبه 08:00 - 10:00 401 ** (کاشاني نژاد) سه شنبه 13:00 - 15:00 ** (کاشاني نژاد) سه شنبه 15:00 - 17:00 **)
3 - طرح آزمايشات در صنايع غذايي ((کاشاني نژاد) شنبه 08:00 - 10:00 411 ** (کاشاني نژاد) سه شنبه 08:00 - 10:00 411 **)

نیمسال 14001

4 - رئولوژي پيشرفته مواد غذايي ((کاشاني نژاد) يکشنبه 08:00 - 10:00 414/1 اتاق شورا **)
5 - روشهاي پيشرفته آماري در صنايع غذايي ((کاشاني نژاد) شنبه 15:00 - 17:00 ** (کاشاني نژاد) دوشنبه 08:00 - 10:00 413 **)


 کتاب ها، مقالات و همایش ها : 
کتاب های ترجمه شده
ردیف
عنوان اصلی کتاب
عنوان فارسی کتاب
مترجمان
نویسندگان
سال انتشار
محل انتشار
1
Physical properties of foods
ويژگي هاي فيزيکي مواد غذايي
جعفري، م.، كاشاني نژاد، م.
Serpil Sahin and Servet G¨ul¨um Sumnu
1389
دانشگاه علوم و کشاورزي منابع طبيعي گرگان
2
Experiments in food process engineering
آزمايشاتي در مهندسي فرآوري مواد غذايي
كاشاني نژاد، م.، دارايي، ا. و احمدي، م.
1387
دانشگاه علوم و کشاورزي منابع طبيعي گرگان
3
Food microbiology
ميكروبيولوژي مواد غذايي
مرتضوي، ع.، كاشاني نژاد، م. و ضياء الحق، ح.
1388
دانشگاه فردوسي مشهد
4
Hazard Analysis Critical Control Point
راهنماي كاربردي آناليز خطرات و نقاط كنترل بحراني
مرتضوي، ع.، كاشاني نژاد، م.، جعفري. م. و ضيائيان، م.
1380
دانشگاه فردوسي مشهد
5
Food Irradiation
پرتودهي مواد غذايي
مقصودلو،ي.، كاشاني نژاد، م.، رفعتيان، ن.
1383
انتشارات ترجمان خرد
6
فن‌آوري هاي سازگار با محيط زيست در صنايع غذايي
مقصودلو،ي.، كاشاني نژاد، م.، معتمدزادگان، ع.، رنجبر، آ. و چابرا، د.
1385
موسسه آموزش عالي گلستان
7
Infrared heating for food and agricultural processing
فرآوري مواد غذايي و محصولات کشاورزي به وسيله حرارت دهي با مادون قرمز
كاشاني نژاد، م.، محمدي، ن. و مومني، س.
Zhongli Pan
1394
دانشگاه تهران


کتاب های تالیف شده
ردیف
عنوان کتاب
مولف
سال انتشار
محل انتشار
1
Pistachio. In: Postharvest biology and technology of tropical and subtropical fruits
Kashaninejad, M., L.G. Tabil
2010
Woodhead Publishing Ltd
2
Biomass Feedstock Pre-Processing – Part 1: Pre-Treatment, In: Biofuel
Tabil, L.G., Adapa, P. and Kashaninejad, M.
2011
InTech – Publisher
3
Biomass Feedstock Pre-Processing – Part 2: Densification
Tabil, L.G., Adapa, P. and Kashaninejad, M
2011
InTech – Publisher
4
طراحي و تحليل آزمايشها در صنايع غذايي با نرم¬افزارDesign Expert
كاشاني¬نژاد، م. و كاشاني¬نژاد، م.
1394
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان


مجلات داخلی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
بررسي عددي تغييرات منطقه سرد کنسرو غذايي نشاسته¬اي تحت تاثير غلظت نشاسته و دماي اوليه پر کردن
رنجبر، آ.، ضيايي فر، ا.، پرويني، م.، کاشاني¬نژاد، م. و مقصودلو، ي.
پژوهش¬هاي علوم و صنايع غذايي ايران
1
eng
1396
140-129
2
بررسی اثر پیش تیمار ترکیبی اسمز- فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی
اشراقی، ا.، کاشانی نژاد، م.، مقصودلو، ی.، طوسی، ش .و اعلمی، م.
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
4
eng
1392
323-329
3
بهینه سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک
هاشمی شهرکی، م.، ضیایی فر، ا.، کاشانی نژاد، م.، و قربانی، م.
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
1
eng
1393
15-26
4
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده
امینی، س.، کاشانی نژاد، م.، گوهریان، م.، و علیزاده، ص.
فصلنامه علوم و فنون بسته بندی
10
far
1391
71-62
5
مدلسازی ضریب پخش رطوبت ورقه های نازک لیمو شیرین
خوانچه گردان، م.، رفیعی، ش.، کاشانی نژاد، م. و جعفری، م.
مجله مهندسی بیوسیستم ایران
2
far
1390
190-183
6
بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی
اشراقی، ا.، مقصودلو، ی.، کاشانی نژاد، م. طوسی، ش .و اعلمی، م.
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
4
eng
1390
279-275
7
بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد
رضایی، ر.، خمیری، م.، اعلمی، م. و کاشانی نژاد، م.
مجله علوم و صنایع غذایی
41
far
1392
90-81
8
بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک
رضایی، ر.، خمیری، م.، کاشانی نژاد، م. و اعلمی، م.
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
4
far
1391
377-371
9
بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
آیدانی، ع. ، کاشانی نژاد، م.، مختاریان، م.، بخش آبادی، ح.
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
9
far
1392
214-202
10
بررسی ویژگی های حلالیت و الگوی الکتروفورز پروتئین های جوانه گندم
رهبری، م., اعلمی، م., مقصودلو، ی. و کاشانی نژاد، م.
مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
4
far
1389
86-71
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...


مجلات خارجی
ردیف
عنوان مقاله
نویسندگان
عنوان مجله
شماره
زبان
سال
صفحه مربوطه
1
Effect of moisture content on biophysical properties of pomegranate Seeds
Daraei, A., M. Kashaninejad, S. S. Amiri, and A. R. Mehregan
Minerva Biotech
25(1)
eng
2013
9-16
2
Estimation of Peroxidase activity in red cabbage by Artificial Neural Network (ANN)
Shahabi Ghahfarrokhi, I., A. Daraei, M. Kashaninejad, A. A. Dehghani
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods
5(2)
eng
2013
163-167
3
Effect of resistant starch and aging conditions on the physicochemical properties of frozen soy yogurt
Rezaei, R., M. Khomeiri, M. Kashaninejad, M. Mazaheri and M. Alami.
Journal of Food Science and Technology.
52(12)
eng
2015
8164-8171
4
Effect of ultrasonic pretreatment of water absorption characteristics of chickpeas (Cicer Arietinum)
Ranjbari, A., M. Kashaninejad, M. Aalami, M. Khomeiri, M. Gharekhani
Latin American Applied Research
43(2)
eng
2013
153-159
5
Optimization of pre-fry microwave drying of french fries using response surface methodology and genetic algorithms
Hashemi Shahraki, M., A.M. Ziaiifar, M. Kashaninejad, and M. Ghorbani
Journal of Food Processing and Preservation
38
eng
2014
535-550
6
Effect of inulin on the physicochemical properties, flow behavior and probiotic survival of frozen yogurt
Rezaei, R., M. Khomeiri, M. Kashaninejad and M. Alami
Journal of Food Science and Technology
51 (10)
eng
2014
2809-2814
7
Physical and Aerodynamic properties of paddy and white rice as a function of moisture content
Gharekhani, M., M. Kashaninejad, A. Daraei, A. Ranjbari
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods
5(3)
eng
2013
187-197
8
Comparison between artificial neural networks and mathematical models for moisture ratio estimation in two varieties of green malt
Aghajani, N., M. Kashaninejad, A. A. Dehghani, & A. Daraei
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods
4(2)
eng
2012
93-101
9
Production of low fat french-fries with single and multi-layer hydrocolloid coatings
Daraei, A., H. Mirzaei, Y. Maghsoudlou, M. Kashaninejad. M. Jafari
Journal of Food Science and Technology
51
eng
2014
1334-1341
10
Modeling of rheological characteristics of "Malas Yazdi" pomegranate juice
Bodbodak, S., M. Kashaninejad, J. Hesari and S.M.A. Razavi
Journal of Agricultural sciences and Technology
15(5)
eng
2013
961-971
1 2 3 4 5 6 7 8


همایش های داخلی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
eng
2
کاربرد پوششهاي سلولزي در کاهش جذب روغن در مواد غذايي سرخ شده
دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي
صباغي، ح.، ضيائي فر، ا.، صادقي، ع.، کاشاني نژاد، م. و ميرزايي، ح.
far
1392
ایران
قوچان
3
بهينه سازي خشک کردن اسمزي چغندر لبويي(Beta vulgaris L.)
دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي
غريب، ع.، کاشاني نژاد، م. و آقاجاني، ن.
far
1392
ایران
قوچان
4
مدل سازي انتقال جرم در خشک کردن اسمزي چغندر لبويي(Beta vulgaris L.)
دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي
غريب، ع.، کاشاني نژاد، م. و آقاجاني، ن.
far
1392
ایران
قوچان
5
کاربرد پوشش هاي سلولزي در کاهش جذب روغن در مواد غذايي سرخ شده
دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي
صباغي، ح.، ضيائي فر، ا.، صادقي، ع.، کاشاني نژاد، م. و ميرزايي، ح
eng
1392
ایران
قوچان
6
بررسي اثر پرتودهي مايکروويو بر هيدروليز آنزيمي ضايعات ليگنوسلولزي
دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي
چراغي، م.، کاشاني نژاد، م.، مقصودلو، ي.، محمد قرباني، م. و ميرزايي، ح
far
1392
ایران
قوچان
7
تاثير هيدروليز شيميايي بر ميزان کاهش وزن و ترکيبات ساختاري کاه کلزا
دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي
چراغي، م.، کاشاني نژاد، م.، مقصودلو، ي.، محمد قرباني، م. و ميرزايي، ح
far
1392
ایران
قوچان
8
بررسي خواص فيزيکوشيميايي و حسي نوشيدني تخميري کفير بر پايه شير با استفاده از دانه هاي کفير
دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي
تيموري، م.، طاهريان، ا. و کاشاني نژاد، م
far
1392
ایران
قوچان
9
سورفکتانت هاي کاربردي در صنايع غذايي
دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي
صباغي، ح.، ضيائي فر، ا.، صادقي، ع.، کاشاني نژاد، م. و ميرزايي، ح
far
1392
ایران
قوچان
10
مدلسازي فرآيند خشک کردن مواد غذايي(اسمز و مايکروويو) به روش شبکه عصبي مصنوعي
دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي
هادي نژاد، پ.، کاشاني نژاد، م. حسيني قابوسي، ح. و صالحي، ف
far
1392
ایران
قوچان
1 2 3 4 5 6 7 8 9


همایش های خارجی
ردیف
عنوان
عنوان همایش
نویسندگان
زبان
تاریخ
کشور
شهر
1
Effect of Microwave Pretreatment on Densification of Wheat Straw
ASABE Annual International Meeting
Kashaninejad, M., Kashaninejad, B. and Tabil, L.G
eng
2010
USA
Pittsburgh, PA
2
Enhancing Compaction Characteristics of Barley Straw by Microwave/Chemical Pretreatment
XVIIth World Congress of the International Commission of Agricultural and Biosystems Engineering
Kashaninejad, M., Kashaninejad, B. and Tabil, L.G
eng
2010
Canada
Quebec city,QC
3
Densification of Biomass: Challenges and Prospects
Annual General Meeting of ABIN
Tabil, L.G., Kashaninejad, M., Adapa, P.K. and Panigrahi, S
eng
2010
Canada
London, ON
4
Effect of ultrasound pretreatment on water absorption characteristics of chickpea
5th International Food Legumes Research Conference
Ranjbari, A., Kashaninejad, M., Alami, M., and Khomeiri, M
eng
2010
Turkey
Antalya
5
The study of effect of hull on retaining the physicochemical and microbial attributes of fresh pistachio nuts
5th International Symposium on Pistachios and Almonds
Shayanfar, S., Kashaninejad, M., Khomeiri, M., Emam Jomeh, Z., Mostofi, Y.
eng
2009
Turkey
Sanliurfa
6
Application of Peleg model to study water absorption of sorghum. World Congress on Science
Engineering and Technology
Kashiri, M., Kashaninejad, M., Aghajani, N
eng
2009
Dubai
United Arab Emirates
7
Effect of moisture content on some engineering properties of two varieties of wheat seed
EFFoST
Mirdavardoost, F., Nikoobin, M., Kashaninejad, M., Amjadian, M. and Soltani, A
eng
2007
Portugal
Lisbon
8
Shelf life extension of Persian sturgeon (Acipencer persicus) fillets during frozen storage under vacuum
The 9th Agro-Industrial Conference
Rostamzad, H., Shabanpour, B., Kashaninejad, M. and Shabani, A
eng
2007
Thailand
Bangkok
9
Antioxidant activity of ascorbic acid on lipid oxidation in Persian sturgeon (Acipencer persicus) during frozen storage
The 9th Agro-Industrial Conference
Rostamzad, H., Shabanpour, B., Kashaninejad, M. and Shabani, A
eng
2007
Thailand
Bangkok
10
Water absorption characteristics of wheat during soaking process
International Conference on Innovation in Food and Bioprocess Technologies
Kashaninejad, M. and M. Kashiri
eng
2006
Thailand
Bangkok
1 2 3 4



 طرح های تحقیقاتی و اختراعات : 
طرح های تحقیقاتی
ردیف
عنوان طرح
مجری
همکاران
سال
محل اجرا
نوع
1
بررسي تاثير روش هاي خشک کردن بر خصوصيات رئولوژيکي نانو ذره صمغ دانه شاهي
داخلی(داخل دانشگاه)
2
بررسي تاثير سامانه¬هاي مادون قرمز تحت خلاء و مادون قرمز هواي داغ بر فرآيند خشک شدن و کيفيت قارچ دکمه¬اي
ملی
3
استفاده از اسانس¬هاي گياهي به عنوان آنتي اکسيدان طبيعي در کاهش فعاليت آنزيم پراکسيداز
داخلی(داخل دانشگاه)
4
توليد چيپس قارچ دکمه¬اي با استفاده از سامانه مادون قرمز
ملی
5
بررسي تاثير روش هاي مختلف خشک کردن (خلاء، انجماد و هواي داغ) بر خصوصيات رئولوژيکي و بافتي صمغ دانه بالنگو
داخلی(داخل دانشگاه)
6
بررسي تاثير دما و غلظت بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و رئولوژيکي کنسانتره ازگيل وحشي
داخلی(داخل دانشگاه)
7
بهبود خصوصيات تراکم پذيري ضايعات ليگنوسلولزي گندم، جو، کلزا و يولاف با استفاده از تيمارهاي نوين
بین المللی
8
بررسي خصوصيات تراکم پذيري ضايعات ليگنوسلولزي چاودار وحشي
بین المللی
9
بهبود خصوصيات رئولوژيکي و عملگري کنسانتره آب پنير با استفاده از اکستروژن فعال
بین المللی
10
توليد نوشيدني مخلوط آب پرتقال- نارنج
ملی
1 2


اختراعات یا ابتکارات ثبت شده
موردی یافت نشد .




 جوایز و بورس ها : 

ردیف
عنوان
اهدا كننده
سال دريافت
1
جایزه جشنواره خوارزمی
رییس جمهور
1383
2
دانشجوی نمونه کشور
رییس جمهور
1382
3
جایزه کتاب سال
رییس دانشگاه تهران
1380
4
مقاله برتر در کنفرانس بین المللی صنایع غذایی (کشور تایلند)
رییس AIT
1383
5
جایزه تحقیقاتی IFS (کشور سوئد)
رییس IFS
1383
6
پژوهشگر برگزیده استان گلستان
استاندار گلستان
1383
7
جایزه پایان نامه برتر جشنواره فردوسی
استاندار خراسان
1382
8
پژوهشگر برگزیده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
رییس دانشگاه
1388
9
پژوهشگر برجسته دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان
رییس دانشگاه
1395
10
جایزه کتاب سال
رییس دانشگاه امیر کبیر
1383
1 2