تاریخ : شنبه 10 خرداد - فارسی | En
اطلاعیه راه اندازی سامانه برگزاری کلاس های مجازی

دانشجویان گرامی

احتراماً ضمن تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه و با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده های ارجمند به اطلاع می رساند، به دلیل تداوم شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و بر اساس بخشنامه وزارتی مورخ ۹۹/۰۱/۱۱، از تاریخ ۳۰ فروردین تمامی کلاسهای تئوری دانشگاه مطابق زمان بندی انتخاب واحد به صورت آنلاین بر روی نرم افزار Adobe Connect  برگزار می شود و حضور همه دانشجویان در کلاسهای مجازی الزامی است.

نرم افزارهای مورد نیاز جهت استفاده از کلاس مجازی و همچنین کلیه آموزش ها لازم به صورت راهنما، دستورالعمل و فیلم آموزشی برای اساتید محترم و دانشجویان گرامی در بخش آموزشهای مجازی سایت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه قرار گرفته است.

همچنین امکان ورود دانشجویان به صورت مستقیم به کلاس آموزشی از طریق درگاه برگزاری کلاس های آنلاین فراهم شده است. لذا دانشجویان می توانند از طریق یوزر guest نام و نام خانوادگی خود را به انگلیسی تایپ نمایند و وارد کلاس شوند. دانشجویان گرامی لازم است مطابق برنامه درسی خود، در ایام و ساعات تعیین شده به سامانه آموزش مجازی مراجعه فرمایند تا مطالب ارائه شده از طرف استاد درس را به صورت آنلاین یا آفلاین فراگیرند و بدین ترتیب حضور خود را در سامانه ثبت نمایند.

پیرو اطلاعیه های قبلی، قسمتی از محتوای آموزشی دروس و همچنین تکالیف اساتید از طریق بخش تکالیف و موضوعات سامانه آموزشی دانشگاه در اختیار دانشجویان گرامی قرار خواهد گرفت.

واحدهای درسی گروه معارف اسلامی براساس اطلاعیه ­های صادر شده از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها از طریق سامانه مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان قابل دریافت و فراگیری است و بخشی از این دروس نیز توسط اساتید محترم در سامانه دانشگاه تدریس خواهد شد که جزو مطالب درسی آزمون پایان نیمسال تحصیلی خواهد بود.

لازم به ذکر است واحدهای عملی و دروس انفرادی، آزمایشگاهی، کارگاهی کلیه مقاطع تحصیلی پس از بازگشایی کلاسهای حضوری در این نیمسال و یا به صورت ناتمام در نیمسال اول سال تحصیلی بعد، تدریس و نمره آن در نیمسال جاری درج خواهد شد. همچنین آزمون جامع دانشجویان مقطع دکتری پس از آغاز مجدد آموزش حضوری در دانشگاه برگزار خواهد شد.

نکات مهم:

دانشجویان گرامی قبل از ورود به کلاس درس، حتما راهنما و فیلم های آموزشی زیر را مطالعه نمایید:

راهنمای راه اندازی نرم افزار اداب کانکت (pdf)

راهنمای شرکت در کلاس مجازی اداب کانکت (ویژه دانشجویان) (pdf)

ویدئو آموزش نصب و راه اندازی نرم افزار اداب کانکت

ویدئو آموزشی آشنایی با نحوه ورود به نرم افزار اداب کانکت

در صورت داشتن هر گونه پرسش در خصوص نصب نرم افزار (علیرغم مشاهده راهنماهای فوق)، با همکاران مرکز انفورماتیک و خدمات رایانه ای دانشگاه به شماره ۰۱۷۳۲۴۳۷۶۱۰ و هرگونه سوال آموزشی درخصوص دروس و فعالیت های آموزشی، با اداره خدمات آموزش به شماره ۰۱۷۳۲۴۲۶۹۴۲ تماس بگیرید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه