تاریخ : شنبه 10 خرداد - فارسی | En
نیمسال دوم ۹۹-۹۸ تا پایان شهریورماه تمدید گردید

اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه: نیمسال دوم ۹۹-۹۸ تا پایان شهریور ماه تمدید گردید

بر اساس شرایط موجود و با استناد به نامه شماره ۲/۸۶۳ مورخ ۱۳۹۹/۰۱/۱۱ معاون محترم آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مصوبات شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مورخ ۱۳۹۹/۰۱/۲۳ به شرح زیر خدمت دانشجویان گرامی تقدیم می گردد:

1. با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم تشکیل کلاسهای حضوری، گروه آموزشهای آزاد و مجازی دانشگاه به منظور ادامه نیمسال تحصیلی و در عین حال حفظ کیفیت آموزشی تلاش نموده تا اقدامات لازم را در خصوص برگزاری کلاسهای نظری به صورت مجازی و غیرحضوری انجام دهد. در این راستا، برخی از نرم افزارهای مورد نیاز جهت تولید محتوی درسی به همراه فیلمهای آموزشی در بخش آموزشهای مجازی سامانه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بارگذاری و در اختیار اساتید محترم و دانشجویان گرامی قرار گرفته است.
  2. نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸، تا تاریخ ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۹ تمدید گردید. در همین راستا مقرر شد آموزش غیرحضوری واحدهای نظری تا زمان اعلام بازگشایی دانشگاه ها با استفاده از روشهای برخط (آنلاین) ادامه یابد. برگزاری کلاسها در سامانه Adobe Connect بوده و به جهت جلوگیری از ایجاد تداخل، مطابق با ساعات هفتگی تشکیل کلاسها صورت می گیرد. اساتید محترم لازم است نسبت به ضبط کلاس خود اقدام نموده و لینک آن را جهت مرور و یادگیری بهتر در اختیار دانشجویان قرار دهند. عدم حضور دانشجویان در کلاسهای مجازی به منزله غیبت محسوب شده و برابر مقررات آموزشی عمل خواهد شد. دانشجویانی که به دلیل عدم دسترسی به اینترنت و با هماهنگی استاد درس نتوانسته اند در برخی جلسات کلاس شرکت کنند، از لینک فایل ضبط شده می توانند جهت یادگیری مطالب استفاده نمایند. معاونت آموزشی بر تشکیل کلاسهای مجازی نظارت کامل داشته و با بررسی گزارشهای هفتگی ارسالی از دانشکده ها، نسبت به رفع مشکلات احتمالی همکاران محترم و دانشجویان اقدام خواهد نمود.
  3. در خصوص برگزاری واحدهای عملی و همچنین نحوه و زمان برگزاری امتحانات پایان نیمسال تحصیلی، با توجه به شرایط در زمان مناسب تصمیم گیری و اطلاع رسانی خواهد شد.
  4. مهلت ثبت نمرات انفرادی کلیه دانشجویان، ثبت نمره معرفی به استاد و دفاع پایان نامه و رساله تا ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۹ تمدید گردید.
  5. آزمون جامع دانشجویان دکتری پس از فراهم شدن امکان حضور دانشجویان در دانشگاه برگزار شده و نمره آنها در نیمسال دوم ۹۹-۹۸ ثبت خواهد شد.
  6. دانشگاه امکانات لازم جهت برگزاری جلسات مجازی گروههای آموزشی و شوراهای مختلف را جهت بررسی درخواستهای دانشجویان از جمله تصویب طرح پیشنهادی پایان نامه و رساله، تعیین داور و … فراهم نموده است. از اینرو دانشجویان می توانند پس از هماهنگی های لازم با استاد راهنما و گروه آموزشی نسبت به ارائه سمینار و دفاع از پایان نامه و رساله به صورت مجازی اقدام نمایند.
  7. در خصوص سنوات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دوره روزانه و نوبت دوم که در مرحله ارزیابی جامع، تصویب پیشنهادیه و یا انجام رساله و پایان نامه هستند و دانشجویان دکتری استعداد درخشان، تسهیلات و تمهیدات لازم جهت رفع مشکلات آموزشی آنها بر اساس آیین نامه ها و بخش نامه های موجود، فراهم و در زمان مناسب اطلاع رسانی خواهد شد.

در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای کلیه همکاران و دانشجویان محترم به اطلاع می رساند، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خود را متعهد به رفع دغدغه و نگرانی اعضای محترم جامعه دانشگاهی به ویژه دانشجویان گرامی و خانواده های محترم آنها دانسته و حفظ سلامت همه را اولویت نخست برنامه ریزی آموزشی دانشگاه تا زمان بازگشت شرایط به وضعیت عادی می داند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه